به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد، نشست خبری تعدادی از اعضای انجمن نجات به همت خانه مطبوعات استان یزد برگزار شد.
در این نشست که 2 نفر از نجات یافتگان فرقه مسعود رجوی و همچنین مسئول تشکل مادران، قربانیان فراموش شده حضور داشتند در خصوص چگونگی در دام افتادن و همچنین نجات از این گروهگ مطالبی ارائه کردند که متن این نشست به شرح زیر است:
ابوالقاسم یغمایی، مسئول انجمن نجات استان یزد در این نشست گفت: برادرم به نام اسماعیل یغمایی از اولین نفرات مجاهدین بود که 30 سال است که از سازمان مجاهدین خلق جدا شده و هم اکنون نیز کتاب ها و گفته های بسیار زیادی در زمینه افشای آنها داشته است.
وی افزود: انجمن نجات یزد از دیماه 84 شروع به کار کرده است.
مسئول انجمن نجات استان یزد بیان کرد: ما در استان یزد هشت خانواده داریم که اعضای خانواده آنها در این گروهک حضور دارند اما هیچ کدام بر نگشته اند اما مهمترین اقدام ما که ارزش بازگشت دارد، برای آگاهی خانواده ها و جوان ها بوده که سعی شده تا از گرفتار شدن افراد جدید در دام این گروه های منافقین پیشگیری شود.
وی گفت: الان هشت خانواده استان یزد داریم که فرزندان آن ها هم اکنون در آلبانی هستند که دو نفر از آن ها خانم هستند.
بخشعلی علیزاده، از جدیدترین نجات یافتگان آلبانی نیز در این نشست گفت: اصالتا تهرانی هستم.
وی افزود: الان همکاری تنگاتنگ با انجمن نجات تهران هستم و هدف ما نیز اگاهی نسل جوان و همراهی خانواده ها برای پیشگیری از حضور انها در این فرقه ها است.
وی گفت: تمام ضرباتی که خانواده ها و جوانان می خورند به دلیل عدم آشنایی با فرقه ها است.
علیزاده خاطرنشان کرد: در فرقه انسان ها جشما و روحی و ذهنی تحت رهبری فرقه به اسارت و گروگانگیری می شود و همه چیز فدای اهداف رهبر فرقه می شود.
وی ادامه داد: فرقه رجوی چون که فرقه ای داستانی پیچیده دارد و طرز تفکر و ایدئولوژی است و فرقه رجوی را نمی توان با داعش مقایسه کرد زیرا داعش را آمریکایی ها علم کردند و تاریخی نیز پایان دارند اما داستان رجوی متفاوت است زیرا مربوط به جمهوری اسلامی نیست و قبل از آن نیز فعالیت داشته اند
ثریا عبداللهی مسئول تشکل مادران، قربانیان فراموش شده، یکی از مادران 2500 نفر از افراد حاضر در این گروهک هستند و وی مادر امیر اصلان حسن زاده که 18 سال است در ترکیه ربوده شده و هم اکنون در آلبانی اسیر است.
وی افزود: از سال 88 حدود دو سال تحصن در پادگان اشرف داشتم که در این مدت با مادران زیادی آشنا شدم که بعد از سال 1391 پس از بازگشت به شهر زادگاهم اردبیل انجمن نجات این شهر را فعال کردم و با نشریه فراق فعالیت های خود را دنبال کردم.
وی گفت: کمک رسانه با انتشار عکس و فیلم می تواند بسیار مناسب باشد و با کمک این رسانه ها روزنه ای برای بازگشت فرزندان ایجاد شود.
مسئول تشکل مادران، قربانیان فراموش شده بیان کرد: راه آلبانی را دولت آلبانی با خانواده ها بسته و اجازه ورود به ما نمی دهد و اکثر اسامی به دولت آلبانی داده شده و هیچ اجازه ای به ما نمی دهند.
وی افزود: من شخصا هیچ ارتباطی با آنها ندارم.
عبداللهی گفت: من نماینده 2 هزار مادر، خواهر و برادر هستم که طلب کمک دارم.
نظر شما