منطقه های گردشگری و باستانی خوزستان به خوبی معرفی شود

طالبیان خوزستان را بهشت باستان‎شناسان دانست و گفت: منطقه های گردشگری و باستانی این استان باید به خوبی معرفی شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «محمدحسن طالبیان» در آئین گشایش کارگاه بین‎المللی آموزشی مدیریت گردشگری پایدار که در محل سازه های آبی _ تاریخی شوشتر برگزار شد اظهار کرد: اصلی‌ترین هدف برای راه‌اندازی این کارگاه تبادل تجربه و دانش در حوزه‌های مختلف است و در این حوزه نیازمند مفاهمه و تبادل تجربه بیشتری هستیم.

 

معاون میراث فرهنگی کشور ادامه داد: گردشگری پویا یعنی تعادل میان همه بخش‌ها در حوزه اقتصاد بومی، احیاء آثار و ... که در روزهای آینده در این کارگاه به ‌خوبی در این زمینه از تجربیات سایر کشورها بهره خواهیم برد.

 

وی شوشتر را یک موتور صنعتی پیش از انقلاب صنعتی دانست و تصریح کرد: دیواره غربی سازه‌های آبی توسط کارشناسان متعدد بازدید شده، این دیواره نیازمند پایش زیادی است و اگر بدانیم می‌خواهیم چه کاری انجام دهیم، آن اقدام زمان زیادی به خود اختصاص نمی‌دهد.

 

طالبیان تأکید کرد: می‌توانیم با شاتکریت و ... اقداماتی در حوزه عمرانی دیواره را تثبیت کنیم، ولی آن دیواره دیگر سازه‌های آبی شوشتر نیست، باید تلاش کنیم همین صخره و همین سنگ‌ها حفظ شوند.

 

وی با بیان اینکه اطلاعات ما از سازه‌ها و آثار تاریخی با آنچه در واقعیت است، فاصله زیادی دارد که در این زمینه نیاز داریم تبادل تجربیات داشته باشیم ابراز کرد: خوزستان بهشت باستانشناسان است، آنچه در همه کشور روی زمین وجود دارد، در خوزستان بزرگ به‌ صورت تاریخ زیرزمین است.

 

معاون میراث فرهنگی کشور همچنین به منطقه‌های گردشگری و باستانی در شوشتر، شوش، چغازنبیل و دزفول اشاره کرد و گفت: این مناطق باید از نظر گردشگر با محورهای متعدد به خوبی معرفی شوند.

 

«فرهاد عزیزی» نیز اذعان داشت: این کارگاه برای 24 پایگاه ثبت جهانی کشور برگزار می‌شود و تلاش دارد بازبینی روش‌های کلی در بخش گردشگری را در حوزه شمال خوزستان در دستور کار داشته باشد.

 

مدیرکل دفتر امور پایگاه‎های میراث جهانی و ملی کشور با تشکر از دفتر منطقه‌ای یونسکو در ایران افزود: این کارگاه قابلیت این را دارد تا با تدوین طرح اولیه‌ای در حوزه گردشگری شمال خوزستان به رونق گردشگری و سرمایه‌گذاری در این منطقه کمک کند.

 

کد خبر 851269

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha