۲۳ میلیارد تومان کالای قاچاق در خراسان جنوبی توقیف شد

دبیری گفت: در هفت ماهه سال جاری ۲۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان کالای قاچاق توقیف شده که نشان از رشد ۴۳ درصدی برای برخورد با موضوع قاچاق است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «محمدرضا دبیری»، ظهر امروز(13 آبان) در کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان جنوبی، اظهار داشت: کشور ایران در سال گذشته شرایط اقتصادی خاصی را تجربه کرده و بخشی از اقتصاد کشور متضرر بعضی از مسائل شد که با سیاست گذاری، دولت اقدام به ممنوعیت هزار قلم کالا کرد که برای جلوگیری از قاچاق موثر بود.

 

دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان جنوبی افزود: ابتکار عمل دولت برای ارز کالاهای اساسی یک نگرانی را در ابتدای امر داشت ولی همه دستگاه های متولی پای کار آمدند که جای تشکر دارد.

 

دبیری افزود: یکسری اعتراضات را دست اندرکاران موبایل داشتند از جمله اینکه تجمع کردند و بازار را تعطیلی کردند ولی این مهم در حوزه استانی خراسان جنوبی کمتر بود ولی با عزمی که در طرح ریجستری داشتیم، با اتفاق نظر در بخش های مختلف مخصوصا ناجا موبایل مورد نیاز است در حال تامین است.

 

وی بیان کرد: موضوع قاچاق سوخت در خراسان جنوبی با دو مطلب جدی مواجه هست، اینکه این استان در کریدور و معبر ورودی سوخت به سمت سیستان و بلوچستان است و دوم اینکه آمارها نشان از گشترس امر قاچاق است ولی در کارگروه شرکت نفت و هماهنگی حوزه قضایی اتفاقات خوبی رقم خورد و دادستان به ناجا اجازه دادند که خودروهای مشکوک در مسیر برگشت توقیف شوند.

 

اجرای طرح کدینگ برای سوخت در نهبندان عملیاتی شود

دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان جنوبی در خصوص قاچاق بنزین؛ گفت: اجرای طرح کدینگ برای سوخت در نهبندان اجرا می شود ولی شاهد رشد مصرف غیر معمول سوخت در این شهرستان هستیم که نگرانی هایی را به بار آورده و شرکت نفت باید در ارتباط با پیاده سازی این طرح به سرعت عمل کند.

 

دبیری با بیان اینکه در موضوع قاچاق دام در استان با دو مسئله مواجه هستیم، گفت: دلالان به سود آوری موضوع رو آورده اند و دام وارداتی به سمت طبس و از آنجا به یزد و کرمان می رود که باید در این خصوص چاره اندیشی کرد.

 

وی افزود: 10 هزار راس دام تا کنون وارد حوزه استان شده  که باید از این تعداد حفظ و صیانت کرد و نباید از استان خارج شوند چراکه کاهش قیمت گوشت خود نمایکر اجرای موفق این طرح بوده است.

 

وی بیان کرد: در استان صادرات آهن آلات را داریم و تاجار به دنبال کار است و باید تشکیل مراودات اقتصادی اثری در افزایش درآمد ملی داشته باشد و  سوخت باید از مرزهای شرقی صادر شود.

 

دبیری افزود: تاکنون 65 جلسه برای مبارزه با قاچاق کالا تشکیل شده است که در حوزه مقابله با قاچاق؛ دستگاه های مقابله ای تلاش زیادی داشته اند.

 

وی گفت: سال گذشته در هفت ماهه نخست سال مجموع ارزش ریالی کالاهای توقیف شده 9 میلیارد و 600 میلیون تومان بوده است و در هفت ماهه سال جاری این رقم به 23 میلیارد و 300 میلیون تومان رسیده و 43 درصد رشد برای برخورد با موضوع قاچاق داشته ایم.

 

 

 

کد خبر 850366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha