صنایع غذایی و آشامیدنی ۸درصد از ارزش صادرات غیرنفتی را به خود اختصاص داده است

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت گفت: حدود ۸درصد از ارزش صادرات غیرنفتی کشورمتعلق به صنعت غذا وآشامیدنی است و بدین معنا است که صنعت غذا تا انتهای زنجیره کامل شده و خودرا با اصول نوین بازار یابی منطبق کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از شاتا، مهدی صادقی نیارکی در همایش روز جهانی غذا که در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع تغذیه ای کشور برگزار شد با بیان این مطلب گفت:در آخرین شاخصی که گرسنگی جهانی غذا منتشر کرده است، از سال 1992 میلادی تا سال 2019 این شاخص از 17.5 به 7.9کاهش پیدا کرده است و این نشان دهنده پیشرفت قابل توجه کشور در بهبود وضعیت گرسنگی است.

 

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت ادامه داد: کمتر از یک سوم غذای کشور در حوزه صنعت غذای کشور، فرآوری می شود و بیش از 2 سوم به صورت مصارف تازه خوری یا سایر به بهره برداری می رسد و استفاده می شود.

 

صادقی نیارکی با اشاره به اینکه اسید ترانس در روغن نباتی بالای 10درصد بوده است ، گفت:امروزه با فعالیت ها و پیشرفت های انجام شده به کمتراز 2درصد کاهش پیدا کرده و در برنامه آینده صنعت ، زیرو ترانس دنبال می شود.

 

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت با اشاره به اینکه سازمان غذا و دارو وسازمان ملی استاندارد بازنگری در مصرف شکر، روغن و نمک داشته است گفت:صنعت غذای کشور بیشترین همکاری را در انطباق با استانداردهای جدید داشته است.

 

صادقی نیارکی با اشاره به اینکه حدود 3 میلیارد دلار صادرات صنعت غذایی انجام می شود گفت:این رقم قابل توجهی در صادرات غیر نفتی است.

 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: از لحاظ وزنی در سال 1397، 1.7 درصد از صادرات غیرنفتی مربوط به صنعت غذا و اشامیدنی بوده است اما از لحاظ ارزشی حدود 8درصدصادرات غیرنفتی متعلق است به صنعت غذا و این به معنا است که صنعت غذ تا انتهای زنجیره کامل شده و خودرا با اصول نوین بازار یابی منطبق کرده است.

 

نیارکی بیان کرد: این جز افتخارات ماست که بتوانیم جامعه سالم داشته باشیم و غذاهای فرا سودمند و توسعه صادرات و تثبیت اشتغال صنعتی داشته باشیم .ما خود را درراستای شعار جهانی روز غذا متعهد می دانیم و آماده همکاری و برگزاری نشست های مشترک برای این مهم هستیم./

کد خبر 849710

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha