به گزارش خبرگزاری شبستان در همدان، «سعید جابری انصاری»، در نشست اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه با موضوع پدافند غیر عامل گفت: 8 تا 12 آبان ماه در کشور به هفته پدافند غیر عامل معروف است.
دبیر ستاد صیانت از آثار فرهنگی و هنری وزارت ارشاد با بیان اینکه افزود: 13 آبان ماه روز تسخیر لانه جاسوسی است آن انقلاب دومی که امام خمینی(ره) از آن به عنوان انقلاب دوم یاد میکنند خود یک پدافند غیر عامل است.
وی اضافه کرد: در واقعه مهم تاریخی تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، دانشجویان تواستنتد توطئههای دشمن علیه ایران را خنثی کنند، آمریکا با شکست در این توطئه نقشههای دیگری را علیه ایران در سر پروراندند که هیچ یک موفق آمیز نبود.
جابری انصاری با بیان اینکه فرهنگ زیر بنا همه حوزهها است ابراز کرد: سالهای اخیر نگاه وزارت ارشاد به پدافند غیر عامل، نگاهی سخت افزار بود که خوشبختانه این دیدگاه به نگاه نرم افزاری تغییر کرده است .
وی ابراز کرد: به زودی «تفاهم نامهای مابین وزارت ارشاد و سازمان پدافند غیر عامل» در حوزه موضوعات کلان کشور منعقد خواه شد که سیاستهای این حوزه در اختیار ادارت ارشاد استانها نیز قرار خواهد گرفت.
دبیر ستاد صیانت از آثار فرهنگی و هنری وزارت ارشاد ادامه داد: آموزش یکی دیگر از موضوعاتی است که در پدافند غیر عامل به دنبال آن هستیم که در این راستا از اساتید مجرب حوزه فرهنگ و هنر برای آموزش کادر ادارت ارشاد در حوزه آسیب شناسی حوزههای مختلف و تعیین نقاط قوت و ضعف شاخصههای فرهنگی استفاده خواهد شد.
جابری انصاری با اشاره به اینکه باید در حوزه پدافند غیر عامل کار شود ادامه داد: برای انجام کار دقیق در هر حوزه و به طور خاص نیازمند همکاری همه ارگانهای فرهنگی کشور هستیم که در این مهم از ظرفیتهای مردمی همچون بسیج نیز استفاده خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه استان همدان با داشتن 8 هزار شهید و چندین هزار ایثارگر یکی از مولفههای قدرتمند فرهنگی در کشور است گفت: آمار بالای شهدا و ایثارگران این استان نشان از نگاه عظیم فرهنگی جهادگونه مردمان این شهر و دیار دارد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه همدان یکی از امن ترین استانهای کشور است ابراز کرد: همدان دارای مردمانی دانا، آرام و خانواده دوست و کمآسیب در حوزه فرهنگ و هنر است که امید است این مولفههای روز به روز تقویت شود.
جابری انصاری با اشاره به اینکه استان همدان دارای امامزادگان، بقاع متبرکه، حوزههای علمیه و همچنین علما و روحانیون صاحب نام و اهل علم و ادب بسیاری است که باید به این شاخصههای فرهنگی توجه ویژه داشت و برای تقویت آن گامهای اساسی برداشت.
وی با اشاره به اینکه اخلاق مداری، تکنولوژی و رسانه، آثار تاریخی و جاذبههای گردشگری، مساجد و بقاع، علما و روحانیون و ... همگی جز شاخصههای فرهنگی است که باید به آن توجه ویژه داشت گفت: شکوفایی هرچه بهتر یک فرهنگ مشارکت مردمی و مطالبه گری از مسئولین را میطلبد.
جابری انصاری با اشاره به اینکه ارتباط این مجموعه با دانشگاهها در حال شکل گیری است گفت: با همکاری دانشگاههای کشور، به زودی «سند پدافند غیر عامل» در برابر نفوذ فرهنگی بیگانگان تدوین و طراحی خواهد شد.
دبیر ستاد صیانت از آثار فرهنگی و هنری وزارت ارشاد با بیان اینکه متأسفانه امروز شاهد گسستگی فرهنگی میان خانوادهها هستیم ابراز کرد: برگزاری همایش، جلسات و مراسمهایی از این قبیل اگر منجر به اثر گذاری مثبت در میان خانوادهها نشود نیاز به بازنگری دارد.
وی ادامه داد: لذا باید در حوزه تحکیم بنیان خانواده گامهای مهمی را برداشت و خانواده عشق محور را در سطح همه استانها ترویج داد، از آنجا که آداب رسوم ایرانی- اسلامی یکی از زیر بناهای مثبت فرهنگی در استان همدان است این مهم باید تقویت شده و به عنوان یک مولفه قدرتمند به سراسر کشور منتقل شود.
جابری انصاری ابراز کرد: فرزند پروری، دادن فرصت به جوانان و نوجوانان از دیگر مولفههایی است که باید بر آن توجه ویژه داشت، امروزه خود ما تعیین کننده رفتاری هستیم که میتواند آینده یک کشور را رقم برند.
این مقام مسئول ادامه داد: لذا باید تلاش کرد تا هر چه میتوان محصولات فرهنگی- هنری بیشتری مناسب با فرهنگ دینی و اسلامی کشور و استان تهیه و تولید نمود و در اختیار مردم قرار داد.
نظر شما