فقط شش دهم درصداز پست های مدیریتی در دانشگاه ها به بانوان اختصاص دارد

شارقی بر لزوم انتصاب ۳۰ درصد پست های مدیریتی به زنان تاکید کرد و گفت: فقط شش دهم درصد پست های مدیریتی در دانشگاه ها به بانوان اختصاص دارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «ثریا شارقی» امروز یکشنبه (12 آبان) در جلسه ای با مشاوران زنان و خانواده فرمانداری ها و دستگاه های اجرایی استان تهران در خصوص انتصاب زنان در پست های مدیریتی گفت: شورای عالی اداری کشور، مصوبه ای مبنی بر انتصاب 30 درصد از پست های مدیریتی به جوانان و زنان را داشت که این امر در راستای بحث عدالت جنسیتی مطرح شده بود که می بایست مدیران به این مسئله توجه داشته و این مهم را اجرایی کنند ولی مادر عمل چیزی از اجرای این مصوبه در دستگاه ها  را شاهد نیستیم.

 

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری تهران در ادامه افزود: ما هیچ عذر و بهانه ای از مدیری را نمی پذیریم که بگوید: شرایط فرهنگی ما آمادگی پذیرش این مسئله را ندارد. استانداری تهران به عنوان جایگاه حاکمیتی و سیاسی هم فرماندار و هم معاون فرماندار و بخشدار را  از بانوان انتخاب کرده است و هیچ مشکلی هم از لحاظ فرهنگی در این زمینه نداریم.

 

وی تصریح کرد: این در حالی است که بعضی از سازمان ها و ادارات هیچ گونه مدیر خانمی را انتخاب نکرده و در حد معاون فرماندار، مدیر کل یا رییس شهرستان ها ندارد، بنا براین طبق شورای عالی اداری کشور این مسئولان باید 30 درصد انتصاب پست های مدیریتی را به بانوان اختصاص دهند.

 

شارقی با بیان اینکه انتصاب بانوان در دانشگاه ها وضعیت خوبی ندارد، خاطرنشان کرد: ما هیچ رییس دانشگاه بانویی به جز دانشگاه الزهرا نداریم و فقط شش دهم درصد از پست های مدیریتی دانشگاه ها اختصاص به خانم ها دارد که این شرایط به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

 

مدیر کل امور بانوان استانداری تهران با بیان اینکه ما باید بر روی تغییر نگرش ها کار کنیم، افزود: ما از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزیر بهداشت انتظار داریم که به این مسئله توجه داشته باشند، حداقل اگر زنان رییس دانشگاه نمی شوند به شکل برابری دیده شوند.

 

وی افزود: استاندار در بحث مدیریت عالی استان ،نسبت به انتصاب بانوان در پست های مدیریتی بسیار مصر هستند و در انتصاب بانوان پیش قدم بوده و این کار را انجام دادند ولی مدیران کل در سطوح پایین تر که نسبت به این مسئله بی توجه هستند، باید حتما به این موضوع اهتمام بورزند.

 

 شارقی  همچنین با اشاره به وضعیت مشاوره در استان اظهار کرد: مشاوره در آموزش و پرورش وجود دارد ولی بسیار ضعیف است و مدارس ما به شدت از این مسئله رنج می برند. آموزش و پرورش باید مسئله مشاوره را جدی بگیرد. ما هم در فرهنگ مشاوره مشکل داریم و هم در مدارس با کمبود مشاوره و روان شناس روبرو هستیم.

 

همچنین در این جلسه، زهرا زاهدی در این جلسه در خصوص گرایش بانوان به انتخاب آقایان به عنوان دوست های اجتماعی تصریح کرد: ریشه برخی از این مسایل به عدم اعتماد به نفس دختران بر می گردد و اینکه چرا خانم ها به سمت دوست های اجتماعی می روند، این است که در خانواده مورد احترام نیستند و با کوچک ترین محبتی از سوی جنس مخالف گوهر وجودی خود را عرضه می کنند. یکی از راه های حل این مشکل این است که مشاوران خانواده در مدارس حضور یابند و بر روی تقویت اعتماد به نفس دانش آموزان آموزش دهند. دختران ما بحث احترام به خود را نمی دانند و یاد نگرفته اند. این وظایف نظام آموزشی است که باید آنها را با این مسئله آشنا کنند.

 

معاون رییس دادگستری استان تهران اظهار کرد: 70 درصد «خود روان شناسان» نیاز به مشاوره دارند و در زمان مشاوره بانوان پیشنهادهای عجیب و غریبی به آنها می دهند.

 

وی تصریح کرد: وقتی عزت نفس دختران در بچگی شکل بگیرد در 15 سالگی به درخواست های پسران پاسخ نمی دهند. خانواده ها در زمینه تقویت عزت نفس فرزندان خود مشکل دارند، مشکل اینجاست که حیا و عزت نفس در جامعه ما از بین رفته است.

 

زاهدی با بیان اینکه معاونت امور بانوان در دستگاه قضایی تعطیل شده است، تصریح کرد: ما باید مطالبات خود را بیان کنیم.

کد خبر 849666

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha