سلامت فردی و اجتماعی جامعه در گرو احیا امر به معروف و نهی از منکر است

استاندار قم با تاکید بر ضرورت توجه جدی به احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در محیط های اداری گفت:سلامت فردی و اجتماعی جامعه در گرو احیا امر به معروف و نهی از منکر است.<BR>

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین موسی پور امروز(29آبان)در جمع اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر طی سخنانی با اشاره به جایگاه و اهمیت امر به معروف و نهی از منکر در اسلام اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر از مهم ترین واجبات و فرائض دینی محسوب شده و آیات و روایات زیادی در خصوص اهمیت این دو وظیفه مهم و بزرگ وارد شده تا جایی که از امت و گروهی که این فریضه را اجرا می کنند به عنوان امت رستگار و برگزیده یاد شده است.


وی به آثار و فواید فردی و اجتماعی مترتب بر امر به معروف و نهی از منکر اشاره و تصریح کرد:حیات و طراوت، تحرک و پویایی، پاکی و سلامت فردی و اجتماعی یک جامعه در گرو احیا و زنده نگه داشتن این فریضه الهی است.


استاندار قم با یادآوری آثار و پیامدهای سوء ناشی از بی توجهی به این فریضه گفت: ریشه بسیاری از مشکلات و ناهنجاری ها، ناشی از ترک و عمل نکردن به این فریضه حیاتبخش است.
حجت الاسلام والمسلمین موسی پور راه اندازی و فعالیت شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و نهادها را امری ضروری خواند و افزود: لازم است چنین شورا و تشکیلاتی برای احیای این فریضه در همه ادارات و دستگاه های اجرایی استان فعال شوند.


وی وظیفه دست اندرکاران فعال در عرصه احیا و ترویج امر به معروف و نهی از منکر را وظیفه ای سنگین، دشوار و حساس دانست و تصریح کرد: تبیین آثار و اهمیت و یادآوری عواقب سوء ترک این فریضه برای عموم مردم و جامعه هدف یکی از وظایف اصلی و مهم شورا و دیگر تشکیلات مشابه محسوب می شود.


استاندار قم عامل و ناهی بودن اعضای شورا را مورد تاکید قرار داد و افزود: اگر آمر خود عامل باشد اثر سخن او بیشتر است و آمران به معروف و ناهیان از منکر باید خود را به صفات اخلاقی پسندیده و مورد انتظار از جامعه مزین کنند.


حجت الاسلام والمسلمین موسی پور شناخت دقیق از مسائل فقهی و احکام مربوط به امر به معروف و نهی از منکر را مورد اشاره قرار داد و گفت: اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و سایر مراکز باید کاملاً با اصول و شیوه ها، روانشناسی گفتاری و رفتاری، همچنین ظرافت های کار دعوت به خیر و بازداری از گناه آشنا باشند.


وی با بیان این که ملاحظات و تعارفات نباید مانع از انجام درست امر به معروف و نهی از منکر شود افزود: در همه مراحل و جهات این واجب مهم باید آداب رفتاری و اشارتی و احترام و حفظ آبرو و شخصیت فرد رعایت شود.


استاندار قم با تاکید بر لزوم نگاه جدی دست اندرکاران امر به معروف و نهی از منکر به همه مصادیق و موضوعات مشمول این فریضه گفت: باید همه این مصادیق مهم و فراگیر از جمله بحث رعایت صرفه جویی و پرهیز از اسراف و تبذیر در جامعه به ویژه در محیط های اداری مورد توجه قرار گیرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 84898

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha