دستگاههای اجرایی همکاری های لازم را با کانونهای مساجد برای مقابله با جنگ نرم دشمن داشته باشند

ذوالقدر با تاکید بر نقش کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور برای مقابله با جنگ نرم دشمن گفت: دستگاههای اجرایی همکاری های لازم را با کانونها برای مقابله با جنگ نرم داشته باشند.

«سيده فاطمه ذوالقدر» در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در مورد نقش وجایگاه کانون های فرهنگی هنری مساجد در مقابله با جنگ نرم دشمن گفت: یکی از متغیر‌هایی که امروز امنیت جوامع بشری را با خطر جدیدی مواجه ساخته است، تغییر استراتژی‌ برخی از کشور‌های استعماری از قدرت سخت و سازوکارهای نظامی، به قدرت نرم و دیپلماسی عمومی است که در این میان دشمنان اسلام، قدرت و نیروی دیپلماسی خود را بر جنگ نرم فرهنگی متمرکز نموده‌اند تا بتوانند اساس و بنیان ارزش‌های اسلامی را از طریق استحاله فرهنگی در کشورهای اسلامی به اضمحلال و نابودی بکشانند.

 

سخنگوی  کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:‌ کم‌کاری که از طریق جنگ، کشتار، قتل و غارت در اعصار گذشته نتوانستند انجام دهند، اما امروز می‌خواهند از طریق نفوذ فرهنگی و تضعیف بنیه اعتقادی نسل جوان، با کمترین هزینه، بیشترین تأثیرگذاری و ثمر دهی را به دست آورند. جمهوري اسلامي ايران به طور خاص و جهان اسلام به طور عام مورد هجوم جنگ نرم غرب قرار گرفته اند.

 

وی بیان کرد: در جنگ نرم با استفاده از جنبه هاي برتر فرهنگي، تمدني، علمي و فني خود براي تاثير بر فکر و انديشه دشمن و به تبع تغيير رفتار او تلاش مي شود. با استفاده از ابزارهاي نوين ارتباطي (مثل ماهواره، اينترنت و ...) و تکنيک هاي پيچيده روان شناسي و جامعه شناسي با تاکيد بر نقاط قوت عناصر قدرت نرم خود و نقاط ضعف عناصر قدرت نرم دشمن او را خلع سلاح فکري و انديشه اي نموده و رفتار سياسي، اجتماعي و فرهنگي او را به نفع خود تغيير مي دهد. در نتيجه به صورت مسالمت آميز جريان سياسي و يا نظام سياسي مطلوب خود را روي کار آورده تا منافع حداکثري خود را تامين نمايد.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکیدکرد:در این میان کانون های فرهنگی و هنری مساجد  بیشترین ظرفیت برای مقابله با این جنگ نرم را  دارند.این کانونها، بستر بسیار مطلوبی برای ترویج سبک ایرانی اسلامی، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، فرهنگی سازی به ویژه در زمینه فضای مجازی و کاربردهای آن را دارند. این ظرفیت ها باید تقویت شود و مسئولین دستگاه های فرهنگی با توجه به این مقوله می بایست مسیر برنامه ریزی فرهنگي را تعیین و اجرای آن توسط کانون ها را هموار نمایند.

 

وی ادامه داد: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد باید علاوه بر ارتقای آگاهی افراد به ویژه نوجوانان و جوانان، الگوهای مناسب و برنامه های فرهنگی متنوع را وسیله نهادینه کردن این امر قرار دهند. این برنامه ها باید جدید، کارشناسی شده و تخصصی تولید و ارائه شود و درسایه آموزش خوب، نیروهای جوان و مستعد و توانمند را نیز جذب و تربیت نماید.

 

ذوالقدر بیان کرد: دستگاه های اجرایی مرتبط نیز باید همکاری و هماهنگی خود را با این کانونها داشته باشند؛ در این راستا موازی کاری از جمله مواردی است که باید به صورت دقیق و برنامه ریزی شده به آن پرداخت و از آن كاست، چراکه یکی از مشکلاتی که در این بخش وجود دارد این است که در بخش فرهنگ دستگاه های زیادی به صورت موازی کار می کنند لذا باید یک سیاست واحد متمرکز در این زمینه وجود داشته باشد تا هم برنامه ها به نحو مطلوب اجرایی شود و هم نظارت پذیری بیشتری حاصل گردد و اینگونه، با صرف بودجه و هزينه کمتر، نیل  به هدف والا و متعالي آسان تر خواهد بود/.

کد خبر 848958

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha