بیش از ۶۵۰۰ ایستگاه bts در خوزستان وجود دارد

ملکی جهانی با اشاره به اینکه بیش از ۶۵۰۰ ایستگاه bts در استان وجود دارد گفت: ضریب نفوذ پوشش جمعیتی ما بیش از ۹۰ درصد است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «علیرضا ملکی جهانی» شب گذشته (جمعه ۱۰ آبان) در حاشیه نمایشگاه الکامپ خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: وظیفه اصلی ما نظارت بر کیفیت سرویس اپراتورها، رسیدگی به شکایات و پاسخگویی به مردم است.

 

مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب غرب در خصوص تازه‌ ترین اقدامات این سازمان افزود: سامانه کیفیت سرویس اینترنت مشترکین خانگی را راه اندازی کردیم، این سامانه کمک می کند تا همشهریان بتوانند نقاط ضعف را در شهر به اطلاع ما برسانند.

 

وی تصریح کرد: ما به عنوان ناظر بر کار پیمانکاران (اپراتورها) هستیم که در این راستا بیش از 12 هزار سرویس اینترنت را بررسی کردیم.

 

وی درباره وجود نقاط کور در استان عنوان کرد: در جاده‌های اصلی و مواصلاتی با مشکل نقاط کور مواجهیم و این امر بعضا به سبب عدم وجود زیرساخت های برق رخ می دهد؛ همچنین در برخی نقاط تجهیزات ارتباطی اپراتورها به سرقت رفته که ممکن است تهیه مجدد آنها بسیار مشکل باشد و خطوط ارتباطی مناطق را با مشکل مواجه کند.

 

ملکی جهانی با اشاره به اینکه بیش از 6 هزار و 500 ایستگاه bts در استان وجود دارد اضافه کرد: ضریب نفوذ پوشش جمعیتی ما بیش از 90 درصد، پوشش شهری بیش از 97 درصد، پوشش جاده ای بیش از 80 درصد و پوشش جاده های ریلی بیش از 98 درصد است.

 

وی اذعان داشت: در 12 هزار کیلومتر جاده های ما کمتر از 300 کیلومتر فاقد پوشش ارتباطی هستند که اپراتور ها تا 6 ماه آینده موظف به برطرف کردن آنها هستند.

 

مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب غرب بیان کرد: بر اساس درصد پوشش، در سطح استان ‌های نخست کشور هستیم و از نظر تجهیز ارتباطات و ضریب دسترسی، مشکلی در استان وجود ندارد.

 

وی در خصوص وظایف اپراتورها تصریح کرد: در سطح خوزستان بر اساس پروانه بهره‌برداری که اعطا شده اپراتورها افزون بر تعهداتشان و فراتر از تعهد خود پوشش ارتباطی را در نظر گرفته‌اند.

 

ملکی جهانی درباره وجود دکل‌ها در برخی مدارس استان ابراز کرد: در رابطه با دکل های مخابراتی در مدارس به سبب وجود افراد غیرمتخصص نظراتی گفته می‌شود که غیر کارشناسی بوده و متولی این قضیه سازمان انرژی اتمی است.

 

وی ادامه داد: دکل های bts بر اساس مجوزهای استاندارد صددرصد امن هستند و به صورت مستمر پایش سیگنال ها به سازمان انرژی اتمی ارسال و اطلاعات آن در اختیار سازمان محیط زیست و سازمان تنظیم مقررات رادیویی قرار می‌گیرد.

 

وی با بیان اینکه تاکنون هیچ گونه مشکلی از سوی این دکل‌ها وجود نداشته و هیچ منبع موثقی برای خطر ساز بودن آنها منتشر نشده خاطر نشان کرد: برنامه ای برای جمع آوری دکل ها وجود ندارد چرا که جابجایی دکل ها مشکل عدم پوشش را ایجاد می کند.

 

کد خبر 848940

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha