«علی امینی نسب» در گفتوگو با خبرنگار شبستان در بیرجند اظهار داشت: یکی از اهداف دهه وقف ترویج و نهادینه سازی فرهنگ وقف در سطح جامعه، معرفی جدیدترین دستاوردهای سازمان در زمینه وقف و تقدیر از واقفین خیراندیش و یاوران وقف است.
رئیس اداره اوقاف وامور خیریه طبس با اشاره به برنامههای این دهه در شهرستان طبس گفت: راه اندازی مرکز مشاوره و ثبت وقف جدید، نواختن زنگ وقف در مدارس، غبارروبی گلزار شهدا، نشستهای صنفی با موسسات خیریه و مشاورین و کارشناسان املاک، دیدار با فرماندار و خانوادههای شهدا و همایش یاوران وقف از جمله برنامههای دهه وقف شهرستان طبس است.
وی با بیان اینکه 513 موقوفه در شهرستان طبس وجود دارد، افزود: همچنین 213 مسجد، یک فاطمیه و دو حسینیه در سامانه جامع موقوفات بقاع متبرکه شهرستان ثبت شده است.
امینی نسب تصریح کرد: قدیمیترین وقف شهرستان به 287 سال قبل برمیگردد که حاج لطفعلی نادمی 70 فنجان آب و اراضی را وقف کرده و نیت آن نیز ماه شعبان، 12 شب در ماه رمضان، عید غدیر و عید مبعث و توزیع نان و خرما بین فقرا است.
وی ادامه داد: بزرگترین موقوفه شهرستان نیز موقوفه امیرحسنخانی دارای یک هزار و 277 رقبه و 51 نیت شامل تعزیه داری سیدالشهدا(ع)، تحصیل طلاب علوم دینی، هزینههای دارو و درمان، حقوق خادم، مصارف سقاخانه، عموم مردم و موذن است.
رئیس اداره اوقاف وامور خیریه طبس خاطرنشان کرد: طرح آرامش بهاری همراه با برنامههای فرهنگی، طرح نشاط معنوی در ایام تعطیلات تابستان، سوگواره یاس نبوی و بصیرت عاشورایی همراه با عزاداری و اطعام، ضیافت الهی همراه با افطاری روزهداران و ولایت علوی از جمله طرحهایی بوده که در طول سال انجام میشود.
امینی نسب با بیان اینکه درآمد موقوفات شهرستان طبس طی یک سال گذشته 103 درصد افزایش داشته است، بیان کرد: همچنین درآمد بقاع متبرکه از دهه وقف سال گذشته تاکنون نسبت به بازه زمانی قبل آن 105 درصد افزایش داشته است.
نظر شما