سهیلا شیخی، مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان در دومین روز جشنواره قصه گویی منطقه 2 کشور به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: قصه گویی مؤثرترین شیوه های آموزش مسایل دینی به صورت غیر مستقیم برای کودکان ونوجوانان است زیرا که خداوند بلند مرتبه برای هدایت و راهنمایی بندگانش، مسایل قرآنی را در قالب قصص قرآنی بیان فرموده است.
وی با اشاره به اینکه خداوند در کتاب آسمانی با شیوه ای خاص داستان هایی را برای تذکر، هدایت و ارشاد مطرح کرده، افزود: بهره گیری از این قصه ها قرآنی تأثیر ژرفی است، که قصه در انتقال و اتصال مؤثر مفاهیم و موضوعات دارد.
مدیر کانون پرورشی و فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان، با بیان اینکه داستان و قصه نقش بسیار مهمی در تکوین شخصیت کودک دارد، اظهار داشت: از طریق قصه و داستان می توان ارزش ها را در کودکان نهادینه کرد و بسیاری از صفات پسندیده را در آنها به وجود آورد.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به موضوعات این جشنواره که قصص قرآنی، دفاع مقدس و آزاد است، افزود: شنیدن داستان دلاوریهای دوران دفاع مقدس و زیباییهای قصههای قرآنی از زبان مربیان قصه گو به شیوههای مختلف از شیرینی و حلاوت ویژهای برخوردار است.
شیخی، با اشاره به بیان زندگی چهار بانوی بزرگ تاریخ یعنی حضرت خدیجه(س)، حضرت مریم(س)، حضرت هاجر(س) و حضرت فاطمه(س) در قصههای مربیان حاضر در این جشنواره خاطر نشان کرد: هر کدام از قصههای این جشنواره در کردستان نکتهای تربیتی را در بر دارند و میتوانند برای زندگی ما و بچهها علاوه بر جذابیت، آموزنده نیز باشد.
گفتنی است، پانزدهمین جشنواره قصه گویی منطقه 2 کشور با حضور 32 قصه گو از 6 استان کشور تا 30 آبان در سنندج ادامه دارد.
پایان پیا م/
نظر شما