رفاقت امام مسجد و دانش‌آموزان در قالب ویژه برنامه عزاداری ۲۸ صفر

مسجد خور با همت کانون فرهنگی هنری مسجد سالروز شهادت امام حسن مجتبی(ع) و حضرت امام رضا(ع) را با محوریت حضور دانش آموزان در این مسجد گرامی داشتند و به عزاداری پرداختند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز، مساجد به عنوان جایگاه و مأمن تجلی باورهای دینی و ایمانی همواره در بسترسازی برنامه های فرهنگی هنری و آموزشی نقش ویژه ای دارند.

 

آنچنان که کانون های فرهنگی هنری مساجد با همین رویکرد در قالب همکاری و همراهی با بسیج شکل گرفت و امروزه شاهد فعالیت های هدفمند، منسجم و آگاهانه در راستای احیاء مساجد و بالندگی هرچه بیشتر و بهتر آن هستیم.

 

مسجد جامع خور به عنوان نماینده کانون های فرهنگی هنری مساجد البرز با برپایی موکب شهداء در کربلا معلی نشان داد که توانمندی فرهنگی و ظرفیت نیروی انسانی ویژه ای در احیاء ارزش های ایمانی و الهی دارد.

 

 

و امروز (۴ آبان) این مسجد جامع روستایی با گرد آوری جمعی از دانش آموزان و برپایی مراسم سخنرانی و مرثیه سرایی ویژه ایام ۲۸ صفر، جلوه ای از همراهی امام مسجد و دانش آموزان را به تصویر کشاند.

 

«حجت الاسلام پورمیرزایی» در این رابطه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از البرز گفت: جمعی از دانش آموزان با حضور در مسجد جامع خور به دعوت کانون فرهنگی هنری مسجد پای مجلس معرفتی امامان معصوم حضرت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) نشستند.

 

امام مسجد جامع خور افزود: اینکه در ساعتی از درس دانش آموزان به مسجد بیاین و در این مکان امن الهی گوش جان به آموزه های دینی بسپارند یک اهرم فشار به هجمه های متعددی است که دشمنان در قالب تهاجم فرهنگی وارد آورده اند.

 

 

« حسین فلاح نژاد» نیز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در البرز در خصوص حضور دانش آموزان در مسجد، تصریح کرد: تبیین آموزه های دینی، باورهای ایمانی و الهی در قالب سخنرانی، وعظ و بالاتر از همه این ها رفاقت با امام مسجد می تواند از چندین برنامه فرهنگی که در خارج از مسجد برگزار می شود، اثرگذاری بیشتری داشته باشد.

 

مدیرکانون فرهنگی هنری مسجد جامع خور عنوان کرد: جایگاه امامت حضرت امام حسن (ع) و حضرت امام رضا(ع) در امر سیاست و دیانت به عنوان یک خط مشی و الگو برای دانش آموزان است تا با روشنگری امامان مسجد نسبت به این مهم آشنایی و آگاهی پیدا کنند.

 

 

فلاح نژاد در پایان مطرح کرد: رفاقت امام مسجد با دانش آموزان و مسجد محل از دیگر برکات این گونه نشست ها است که به نوبه خود در جذب، همراهی، همگامی خانواده، مسجد، مدرسه و در نهایت اجتماع متهی می شود.

 

و جز این نیست که اختصاص بخشی از ساعت درسی به حضور در مسجد و نشستن پای سخنان امام مسجد می تواند زمینه تعالی روحی و معرفتی دانش آموزان را فراهم کند.

 

اینکه دانش آموز به این باور برسد که مدرسه مرتبط با مسجد و مسجد مرتبط به مدرسه است و در این میان رکن این ارتباط امام مسجد است با برپایی اینگونه مراسم ها ممکن است.

 

در این میان خانواده ها نیز همواره مسجد را محل امن، مأمنی برای رشد معنوی می دانند و از این نوع برنامه ها برای احیاء ارزش های اسلامی و ایمانی دانش آموز استقبال می کنند.

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 847073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha