به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، حجتالاسلام «حسن امیری» امروز (شنبه ۴ آبان) در نشست خبری به مناسبت دهه وقف در اداره کل اوقاف و امور خیریه استان برگزار شد، گفت: یک هزار و 700 موقوفه در این استان به ثبت رسیده که ۲۵ درصد این موقوفات مذهبی، ۳۳ درصد اجتماعی، ۳۷ درصد خیریه و پنج درصد مدارس و آموزشی است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری بابیان اینکه بیشترین تعداد نیات موقوفان مربوط به احداث مساجد و حسینهها با یک هزار و ۳۰۰ مورد بوده است، افزود: ۹ مورد موقوفات با نیت احداث دارالقرآن، پنج مورد با نیت احداث حوزههای علمیه و ۳۲۷ مورد شامل سایر نیات از جمله علمی، درمانی، فرهنگی و اجتماعی است.
حجتالاسلام امیری خاطرنشان کرد: ۶۹۴ موقوفه در استان در حوزه کشاورزی، ۱۴۷ موقوفه تجاری، ۲۴۴ موقوفه مسکونی، ۳۱ موقوفه آموزشی و ۲۶ موقوفه اداری است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری بابیان اینکه سه هزار و ۶۶۰ رقبه در استان به ثبت رسیده است، گفت: از این تعداد ۵۰۰ رقبه مربوطه به بی بی ماه بیگم صمصام در شهرکرد بوده که در کشور نمونه و کم نظیر است.
حجتالاسلام امیری همچنین از رشد ۱۰ درصدی نذورات بقاع متبرکه استان خبر داد و گفت: درآمد اجاره موقوفات استان نیز در نیمه نخست امسال ۱۰۰ درصد رشد داشته است.
وی از جذب یک سرمایهگذار بخش خصوصی برای احداث مجموعه سیاحتی در بقعه امامزاده حمزه علی بلداجی خبر داد و گفت: در سالهای گذشته هیچ سرمایهگذاری در این حوزه جذب نشده بود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: تهیه ۳۰ کمک جهیزیه برای زوجهای جوان، اعطای بستههای حمایتی به نیازمندان، آزادسازی ۲۵ زندانی جرائم غیر عمد و توزیع ۳۰۰ بسته لوازمالتحریر برای دانشآموزان از دیگر فعالیتهای این نهاد در سال جاری بوده است.
حجتالاسلام بابیان اینکه موقوفات حوزه قرآن بسیار اندک است گفت: توصیه میشود تا واقفان در حوزه نیت های قرآنی و احداث دارالقرآن اهتمام بیشتری داشته باشند.
نظر شما