به گزارش خبرگزاری شبستان،«ثریا شارقی» در نهمین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان تهران گفت: برای نخستین بار است که به طور ویژه شورای برنامهریزی استان موضوع بانوان را دستورکار قرار میدهد.
مدیرکل امور بانوان استانداری تهران با اشاره به ماده ۱۰۱ و ۱۰۲ قانون ششم توسعه در راستای برقراری عدالت جنسیتی تصریح کرد: براساس اصول صریح قانون اساسی عملیاتی شدن عدالت جنسیتی نیاز به سند داشت که تدوین سند در همه استانها به صورت جداگانه در دستورکار قرار گرفت.
وی افزود: در استان تهران پیش از این سند، سند توسعه استان تصویب شده بود که سند زنان تکمیلکننده سایر اسناد است.
شارقی با اشاره به افزایش تماسها با سامانه ۱۲۳اورژانس اجتماعی تصریح کرد: در شهرهای تهران، ری و شمیرانات به سبب جمعیت، بیشترین تماس را داشتیم و علاوه بر این تعداد تماسها در شهرهای بهارستان و شهریار نیز افزایش داشته که اختلافات حاد خانوادگی و کودکآزاری بیشترین آمار تماسها را شامل میشد.
وی همچنین با انتقاد از ساختار نیروی انسانی اورژانسهای اجتماعی گفت: از این لحاظ در مضیقه کامل هستیم و طبق استاندارد بهزیستی بیشتر از ۱۲۰ نیرو برای اورژانس اجتماعی نیاز است که مدیران استان باید به این موضوع توجه کنند تا نیاز استان هم در بعد اطلاعرسانی و هم زیربنایی تأمین شود و نیازمند اقدام ملی در این زمینه هستیم.
مدیرکل امور بانوان استانداری تهران در ادامه با اشاره به مصوبه دولت در زمینه انتصاب ۳۰ درصدی بانوان در پستهای مدیریتی تصریح کرد: به طرق مختلف پیگیر این امر بودیم اما متأسفانه تاکنون وضعیت مطلوب محقق نشده است.
شارقی افزود: در استانداری تهران ۲۸ درصد انتصابات بانوان در اختیار بانوان است اما از ۳۲ دستگاه اجرایی در ۱۵ دستگاه هیچ انتصاب بانوان در حوزههای مدیریتی را نداشتیم و همچنین در شهرداری تهران فقط ۲ شهردار خانم و در شهرستانها ۱ شهردار خانم فعال هستند.
نظر شما