عشق به اباعبدالله الحسین (ع)، سرمایه ماندگار در زندگی انسان هاست

استاد دانشگاه تهران گفت: عشق ورزی به اباعبدالله الحسین (ع)، سرمایه ماندگار برای رسیدن به سعادت و خوشبختی واقعی در زندگی انسان های با ایمان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، محمد سنگری، استاد دانشگاه تهران، ظهر امروز (28 آبان) در نشست علمی تبیین منشور منویات رهبری در آیین ستایشگری اهل بیت (ع) به مناسبت برگزاری همایش بین المللی پیرغلامان اباعبادالله الحسین (ع) در سالن شهدای استانداری همدان، گفت: پیرغلامان اباعبدالله، مصابیح هدایت جوانان ستایشگر امروز و سالکان پیشکسوت صراط اباعبدالله الحسین (ع) هستند.


وی با بیان اینکه پیرغلامان اباعبدالله آیت و آیینه آیین ما هستند، افزود: اینان، کارآموزدگانی هستند که تجارب خود را سخاوتمندانه در اختیار نسل جوان قرار می دهند.


وی پیرغلامان را بانیان گستراندن مائده های الهی دانست که ذاکران از این لقمه های نورانی بهره می گیرند و به نسل های آینده انتقال می دهند، تصریح کرد: همگان به تجربه های اندوخته پیرغلامان و نگاه عمیق و روشن بینی آنان که رهاورد ارادت و خدمت به آستانه اباعبدالله و اهل بیت (ع) است نیامند هستیم.


این استاد دانشگاه تهران گفت: عشق ورزی به اباعبدالله الحسین (ع)، سرمایه زندگی انسان ها است و همه افتخار ما بر این است که سالک این طریق و ناشر فرهنگ اباعبدالله هستیم.


سنگری با بیان اینکه در مجموع سخنان مقام معظم رهبری هدایت گری های دقیق، کاربردی و راهبردی درخصوص آیین ستایشگری اهل بیت (ع) مطرح است، افزود: این مسائل باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.


وی تصریح کرد: اولین موضوع در مشنور منویات رهبری در آیین ستایشگری اهل بیت (ع) دیدن واقعه کربلا به عنوان یک فرهنگ و مکتبی است که همه عناصر لازم برای ساختن انسان را در خویش دارد.


وی کربلا را فرصتی برای آموختن آموزه های مختلف دانست و اظهار داشت: کربلا، موزه نیست بلکه آموزه برای یادآوری ارزش های انسانی است.


این استان دانشگاه در ادامه گفت: کربلا، کتاب جامع هدایت انسان است، چراکه هرآنچه نیاز زندگی است در کربلا یافت می شود و برای هدایت نسل امروز می توان از آموزه های این واقعه مهم عبرت گرفت.


سنگری، سوگواری را یکی از اضلاع مهم کربلا عنوان و افزود: واقعه کربلا بزرگترین تراژدی دنیا است، چراکه شقاوتی در طول تاریخ به این اندازه ثبت نشده است.


وی با بیان اینکه سوگ و اشک، ریشه گره زدن عاطفه ها با عبدالله الحسین (ع) است، تصریح کرد: سوگواری، پیوند قلب با امام حسین (ع) است.


وی اظهار داشت: کانون وجودی انسان، قلب است و اگر فاتح قلب انسان شویم فاتح اندیشه ها آسان می شود که باید تبیین ستایشگری اهل بیت (ع) در قلب ها رخنه کند.


پایان پیام/

کد خبر 84458

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha