به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی زندانهای گیلان، «رضا محمدی اصل» با حضور در نشست فصلی مددکاران اجتماعی استان گفت: مددکاران باید در چارچوب قوانین با مطالعه کامل پرونده مددجویان و پیگیریهای لازم راهگشای مسیری نو برای کاهش تحمل حبس در دوران محکومیت آنان باشند و ارتباطی موثر نیز با خانوادههای آنان در زمان تحمل کیفر و همچنین بعد از آزادی را داشته باشند.
مدیرکل زندانهای گیلان برنامه ریزی در خصوص چگونگی پیگیری پروندههای قضایی مددجویان و همچنین اخذ رضایت از شکات را یکی از راههای موثر و چشمگیر در کاهش جمعیت کیفری عنوان کرد.
وی حس اعتماد، حفظ شان و منزلت و رازداری را بین مددجو و مددکار، یکی از مهمترین ابزار در جهت پیشبرد و شناسایی آسیبهای اجتماعی دانست و عنوان کرد: نقش مددکاران در ارایه مشاورههای تخصصی میتواند در زمان تحمل کیفر اثرات مثبت شکلی و ماهوی در مددجو و حتی خانواده آنان داشته باشد.
محمدی اصل ابزار مهارت، دانش، آگاهی و استفاده از پتانسیلهای موجود و دیگر ظرفیتهای مرتبط را در مسیر کمکرسانی به خانواده مددجویان مورد تاکید قرار داد و گفت: خانواده زندانیان در مسیری قرار گرفتند که سرپرست آنان دوران محکومیت را سپری میکنند و وظیفه ماست تا با حمایت و پیگیریهایی که بتواند کاهش بار روانی آنان را کم کند با داشتن یک برنامه منسجم علمی که مبتنی بر راهکارهایی عملی در حمایت هر چه بیشتر خانواده مددجویان باشد قدم برداریم.
وی اشرافیت کامل مددکاران به پرونده قضایی مددجویان را یکی از مواردی دانست که میتواند بهعنوان یک زنجیرهای ناگسسته در رسیدن به اهداف مشخص شده باشد.
محمدی اصل نشستهای فصلی و تخصصی مددکاران را یکی از راهکارهایی دانست که میتواند با اشتراگ گذاشتن کارکردها، توانمندیها و برنامههای مشخص شده سازمانی بیشتر با آسیبهای اجتماعی آشنا و و در کاهش آن قدم برداشت و چالشهای پیش رو در این زمینه را به راحتی شناسایی و رفع کرد.
در پایان فرهاد نصیری، رییس مرکز مراقبت زندانهای گیلان ضمن ارایه عمکلرد جامع از فعالیتهای صورت گرفته، برگزاری نشستهای فصلی را همراه با حضور اساتید و کارگاههای تخصصی در پیشبرد اهداف موثر دانست و گفت: این نشستها میتواند همفکریهای نو آور را به ارمغان آورد.
نظر شما