به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، در همایش مدیران مسئول نشریات، خبرگزار ی ها و نشریات کثیرالانتشار مازندران در باشگاه برق ساری با اشاره به اینکه بخش اعظمی از رسانه های استان صورت خود را با سیلی سرخ کرده و آبرو خواه هستند، گفت: به منظور حمایت از فعالان رسانه ای استان، مقرر شد استاندار مازندران 250 میلیون تومان به فعالان این حوزه اختصاص دهد.
وی با بیان اینکه رسانه های مازندران هیچ پرونده ای در محاکم قضایی ندارند، ادامه داد: فعالیت و کارکرد رسانه های استان در عرصه های مختلف مناسب بوده و نیازمند حمایت از این فعالان رسانه ای هستیم.
حجت الاسلام ابراهیمی با تاکید بر اینکه رسانه ها باید در آستانه انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی، زمینه حضور حداکثری را برای مردم فراهم آورند، اظهار کرد: رعایت قانون مطبوعات و ارتقای کیفی نشریات باید سرلوحه فعالیت مدیران مسئول قرار گیرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با انتقاد از عدم حضور برخی مدیران مسئول در این همایش که نوعی بی احترامی به حاضران بوده است، خواستار شد این افراد دلیل نیامدن خود را اطلاع رسانی کنند.
وی با بیان اینکه رسانه ها باید برنامه محوری و به روز بودن را به مدیران استان القا کنند، تصریح کرد: رسانه ها نباید با نگرش انتفاعی فعالیت کنند که اگر این طور باشد صرفا کج فهمی به فعالیت مقدس رسانه ای است.
رستم دهقان، رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات مازندران نیز در این همایش اظهار کرد: قالب نشریات مازندران به واسطه اینکه مطابق ذائقه مردم استان منتشر نمی شود، از تیراژ بالایی برخوردار نبوده و مردم چندان رغبتی به خرید آن نمی کنند.
وی با اشاره به اینکه برای دعوت از این جلسه از 120 مدیر و نماینده رسانه های استان و کشور دعوت شده است، تصریح کرد: متاسفانه برخی مدیران رسانه های مازندران هیچ علاقه ای به توسعه نشریه خود نداشته و هیچ سرکشی از نشریه مورد نظر خود ندارند.
دهقان با بیان اینکه متاسفانه برخی افراد غیررسانه ای به صورت فله ای و با هدف مطامع سیاسی در مطبوعات مازندران یافت می شوند، یادآور شد: قالب نشریات مازندران در حوزه محتوا کار نکرده و نیروهای حرفه ای خبری را جذب نکردند.
مدیر مسئول هفته نامه پژواک مازندران با اشاره به پایین بودن درآمد فعالان رسانه ای استان، افزود: متاسفانه اکثر خبرنگاران استان رپرتاژ بگیر بوده و هیچ آشنایی به کار حرفه ای خبرنگاری ندارند.
وی با بیان اینکه محتواسازی و کار حرفه ای در مطبوعات مازندران جایگاهی ندارد، افزود: متاسفانه رسانه نقدپذیر در مازندران کم داریم و اگر رسانه ای از مدیری به واسطه ناکارآمدی او نقد کند، با کمال تاسف دیگر همکاران رسانه ای ضعف مدیر را به صورت قوت در نشریه خود درج می کنند.
دهقان ادامه داد: نشریه ای که در استان فضای نقد را ایجاد نکرده و به دنبال تحلیل محتوا نباشد به درد فعالیت در استان نمی خورد.
رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات مازندران از برگزاری جشنواره مطبوعات و خبرگزاری های استان در دهه فجر سال جاری خبر داد و گفت: در نظر داریم نمایشگاه مطبوعات، خبرگزاری ها و سایت های خبری را در محل نمایشگاه کتاب برگزار کنیم.
گفتنی است، در این همایش، هم اندیشی مدیران مسئول نشریات محلی، سرپرستان نشریات کثیرالانتشار و نمایندگی خبرگزاری های مازندران حاضر در جلسه با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و اعضای خانه مطبوعات مازندران برگزار شد که بر تقویت شاخص های توسعه یافتگی استان تاکید کردند و خواستار افزایش ظرفیت پذیری مدیران استان در مقابل نقدهای منصفانه رسانه ها شدند.
پایان پیام/
نظر شما