افزایش کمی و کیفی مراکز نیکوکاری سیاست کمیته امداد است

فرهادی با اشاره به ایجاد مرکز نیکوکاری با هدف افزایش همراهی و مشارکت مردمی در قبول مسئولیت اجتماعی است، گفت: یکی از سیاست های ما در کمیته امداد توسعه مراکز نیکوکاری به لحاظ کمی و کیفی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی کمیته امداد قزوین، «فرزاد فرهادی» در مراسم آغاز به کار مرکز نیکوکاری صاحب الزمان (عج) روستای شهرستانک بیان کرد: هدف از ایجاد مرکز نیکوکاری همراهی و مشارکت مردمی در قبول مسئولیت اجتماعی است، مسئولیتی که باید در جامعه جدی گرفته شود تا بسیاری از مشکلات حل شود.

 

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان قزوین ادامه داد: یکی از سیاست های ما توسعه مراکز نیکوکاری به لحاظ کمی و کیفی است، اگرچه از یک سو تعداد مراکز نیکوکاری با مطالعه و پایش های لازم افزایش می یابد ولی از دیگر سو فعالیت مراکز نیکوکاری با ارائه تجربیات و دستاوردهای حاصل شده هم باید رشد و ارتقاء پیدا کند.

 

وی اضافه کرد: مرکز نیکوکاری یک دفتر و یا نمایندگی کمیته امداد نیست، بلکه یک مرکز مردمی و دینی است که در مسجد محله تشکیل می شود تا مردم به دستور الهی برای دستگیری از نیازمندان اقدام کنند؛ مرکز نیکوکاری محلی است که در واقع باید آن را تجارت خانه الهی نامید چراکه هر کس به روز جزا اعتقاد دارد، باید بداند که این دنیا فانی است و تنها محلی برای ساختن آخرت است.

 

فرهادی توضیح داد: مرکز نیکوکاری محلی است که اقشار مختلف مردم برای کمک به نیازمندان در آن حضور دارند و هر کس به نسبت توان خویش در این راه گام برمی دارد، در نتیجه با مشارکت و حضور اقشار مختلف مرکز نیکوکاری به گسترش فرهنگ انفاق و نیکوکاری در جامعه کمک می کند.

 

وی گفت: از آنجا که اعضای مرکز نیکوکاری از افراد همان محله تشکیل می شوند، در نتیجه اعضای مرکز نیکوکاری از وضعیت نیازمندان و افراد نیکوکار اطلاع دارند و به سهولت بستر لازم را برای تهیه نیازمندی افراد بی بضاعت از طریق خیران فراهم می کنند.

 

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان قزوین تصریح کرد: هدف کمیته امداد تنها اجرای فرهنگ انفاق و نیکوکاری در جامعه است و در این میان مهم نیست که افراد با نام کمیته امداد وارد نیکوکاری شوند و یا عنوان دیگر، بلکه تأکید ما حضور مردم اجرای دستور الهی با تکیه بر سیره اهل بیت (ع) است.

 

وی خاطر نشان کرد: وقتی فرهنگ انفاق و نیکوکاری در جامعه نهادینه شود، دیگر شاهد فقر و محرومیت در جامعه نخواهیم بود، وقتی افراد وجوه شرعی خود را پرداخت کنند این وجوه برای نیازمندان و رفع مشکلات مردم هزینه می شود، بستر محرومیت زدایی بیش از پیش فراهم می شود.

 

فرهادی یادآورشد: اصناف و گروه های مختلف مردم نیز می توانند با ایجاد مرکز نیکوکاری برای کمک به نیازمندان اقدام کنند، قطع یقین مراکز نیکوکاری که فعالیت خود را ارتقاء می دهند با افزایش توانمندی، اختیارات بیشتری را دریافت می کنند به طوری که برای نمونه جمع آوری صندوق های صدقات به انها واگذاری می شود تا برای نیازمندان هزینه شود.

 

کد خبر 842713

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha