به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام سید یدالله یزدان پناه، استاد و محقق حوزه علمیه قم شب گذشته در مراسم سی امین سالگرد نکوداشت علامه طباطبایی در سالن اجتماعات دفتر تبلیغات خراسان رضوی در مشهد، با بیان اینکه از نظر علامه دین اسلام سیر و سلوک است، گفت: علامه طباطبایی در وادی عمل و تربیت دارای اندیشه مستقیم و منسجم بود.
وی با اشاره به اینکه علامه طباطبایی(ره) در سلوک عرفانی پیرو قرآن و سنت پیامبر و ائمه بود، اظهار داشت: عرفان اسلامی برخاسته از متن دین ناب اسلام و آیات و روایات و سیره و سنت بندگان معصوم و پاک خداوند است.
حجت الاسلام یزدان پناه با بیان اینکه توجه به ابعاد مورد توجه علامه طباطبایی در ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بویژه در سال های اخیر ضروی است، تصریح کرد: از نظر علامه تمام مقصد دین رساندن انسان به ماورالطبیعت است و دین بدون خدا معنا ندارد و اگر انسان بخواهد به حقیقت کمال برسد باید با خدا اتصال پیدا کند.
وی افزود: معرفت نفس و ارتباط وجودی انسان یک روش عملی وتکنیکی در وادی عرفان و سیر و سلوک در دین است که باعث می شود انسان به پروردگار خود نزدیک شود.
حجت الاسلام یزدان پناه با بیان اینکه عرفان و سلوک علامه هیچگاه او را از صحنه کارهای اجتماعی دور نمی کرد، گفت: علامه طباطبایی در وادی عمل و تربیت دارای اندیشه مستقیم و منسجم بود.
آیت الله غلامرضا فیاضی نیز درادامه اذعان داشت: علامه طباطبایی در سنگرهای اعتقادی و ایدئولوژیک با مادی گرایان به مقابله برخاست و با نگارش کتاب اصول فلسفه و روش رئالیسم، برآنان غلبه یافت و جامعه را از سقوط در مرداب های الحاد و غرب زدگی نجات داد، علامه ضمن این که بر ساحل قرآن، جرعه های جانبخشی را به تشنگان معارف ناب نوشانید، از ارزش های والا نیزپاسداری کرد.
گفتنی است همایش سی امین سالگرد علامه طباطبایی شب گذشته با حضور شاگردان و طلاب حوزه های علمیه با همکاری بسیج دانشجویی ، سازمان دانشجویی ، گروه علم، اندیشه، دین و دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما