به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بهمئی صبح امروز در این مراسم گفت: در کشور ما به رغم وجود گنجینه های علم و معرفت و داستان ها و افسانه های زیبا و آموزنده، اولیا و مربیان بیشترین وقت خود را به مسائل آموزشی کودکان اختصاص می دهند و دانش آموزان نیز در خانه و مدرسه بیشتر اوقات خود را صرف یادگیری های غیر فعال کرده، از سختی و خشکی دروس و اضطراب امتحان و نمره رنج میبرند.
تقیزاده افزود: به این ترتیب اغلب اولیا و مربیان از هدف اصلی تعلیم و تربیت که پرورش انسان های خلاق، مبتکر و کارآمد است، باز می مانند.
وی ابراز داشت:متخصصان روان شناسی، قصه گفتن را برای تکامل مغز نوزادان و کودکان لازم می دانند و می گویند با قصه گویی، علاوه بر شناساندن صدای والدین، صحبت کردن برای کودک راحت می شود و کلمات را صحیح و کامل ادا می کنند.
رئیس اداره ارشاد اسلامی بهمئی همچنین از ادامه این برنامه مفرح در سطح این شهرستان در آینده نزدیک خبر داد و افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در همه زمینه ها یار و یاور شهرستان ها بوده و در ارائه هرگونه کمکی تاکنون کوتاهی نکرده است.
گفتنی است در این برنامه شاد و مفرح، به رسم یادبود 300 جلد کتب قصه و نرم افزار بازی های رایانه ای مفید و آموزشی بین میهمانان خردسال برنامه توزیع شد.
پایان پیام/
نظر شما