به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سنندج، علی اصغر رفاهی عصر امروز (17مهر)در جمع خبرنگاران و انجمنهای مردم نهاد که در سالن جلسات شورای حل اختلاف شهرستان سنندج برگزارشد،اظهار داشت: تمامی دستگاهها در پیشگیری از وقوع جرم نقش دارند، بنابراین همافزایی و مشارکت لازمه پیشگیری از جرائم است و باید همه دستگاهها وسازمان های مردم در این زمینه تلاش کنند.
وی افزود: بدون استفاده از ظرفیت مردمی پیشگیری از جرم امکانپذیر نیست وهرجا مردم پای کار بودهاند توانستهایم شاهد رشد و موفقیت چشمگیری باشیم.
این مقام مسئول بیان کرد: همه پای کار باشند تا بتوان مانع وقوع جرائم باشیم و هنر مسوولان، فراهم کردن زمینه لازم برای حضور و مشارکت های مردمی است.
وی افزود: رویکرد قوه قضائیه تعاملی، مشارکتی و همکاری است و همه باید از این ظرفیت استفاده کنند.
مدیرکل پیشگیریهای مردمی و مشارکتهای مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه،با اشاره به اصول تحکیم بنیان خانواده ،اذعان کرد: امنیت، رسیدن به آرامش روحی، طهارت و پاکی، معاشرت، خوشرویی، احترام به حقوق یکدیگر از اصول تحکیم بنیان خانواده است.
وی وفاداری در رفتار، نگاه و گفتار، گذشت و مدارا و تربیت اولاد را از دیگر مولفههای تحکیم بنیان خانواده دانست و افزود: اختلافات خانوادگی نباید سریعا به پرونده قضایی تبدیل شود.
رفاهی در ادامه به معرفی سامانه سجام پرداخت و افزود: هدف ما فعال کردن نظارت مردمی است و سامانه سجام به فراهم کردن بستر مردمی میپردازد و باید این سامانه در سطح شهر و روستا به همه مردم معرفی شود.
وی تصریح کرد: سجام گزارشات مردمی را به مقامات ملی، استانی و شهرستانی منتقل میکند.
رفاهی با بیان اینکه ۹۰ هزار دیدهبان و ناظر پیشگیری از وقوع جرم در کشور داریم که باید به یک و نیم میلیون نفر برسد، تصریح کرد: از این تعداد یکهزار و ۲۸۰ دیدهبان در استان کردستان فعالیت دارد و ۳۰ گزارش تاکنون وصول شده است.
این مقام مسئول اظهار داشت : 9هزار گزارش نیز از سوی دیدهبانهای کشور دریافت شده که یکهزار و ۲۰۰ مورد آن صحتسنجی و به مجاری مختلف ارجاع و در حال پیگیری است.
وی در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: نهضت پیشگیری از وقوع جرم با همکاری و مشارکت همگانی انجام پذیر است و باید اطلاعرسانی لازم در این زمینه به نحو احسن انجام شود.
نظر شما