ادبیات پایداری همه ملت های تحت ظلم را شامل می شود

دبیر علمی هفتمین کنگره سراسری ادبیات پایداری گفت: ادبیات پایداری مختص ما نیست و همه آنها که تحت ظلم بودند را شامل می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، احمد امیری خراسانی، امروز چهارشنبه (۱۷ مهر) در هفتمین کنگره سراسری پایداری با اشاره به اینکه ادبیات پایداری در سه دوره قبل و بعد از انقلاب و دفاع مقدس قابل ترسیم است؛ گفت: ادبیات پایداری مختص ما نیست و همه آنها که تحت ظلم بودند را شامل می شود.



دبیر علمی هفتمین کنگره سراسری ادبیات پایداری، برده داری سیاه پوستان آفریقایی که امروز تبدیل به برده داری مدرن شده و یا قربانی شدن سرخ پوستان بومی را نمونه ای از ظلم های روا داشته بر دیگر ملت ها دانست و افزود: باید این ادبیات را بشناسیم.



وی تفاوت ادبیات پایداری ایران با دیگر کشورها را قداست آن عنوان و بیان کرد: سرچشمه ادبیات پایداری ما در قرآن و اُحُد و بدر و خیبر و مکه و نجف و کربلا و... است و بالاترین دستور پایداری در قرآن است که '' فاستقم کما امرت''(۱۱۲ سوره هود)پیام پایداری و مقاومت و ایستادگی است.


امیری خراسانی با تصریح به اینکه چنانچه ظرف ادبیات نباشد تاریخ نابود می شود، اظهار داشت: اگر تاریخ نباشد مفاهیم اخلاقی کاربرد نخواهد داشت و رسالت کنگره ادبیات پایداری این است منابع سرشار و گنجینه پرافتخار فرهنگ ما را استخراج کند.

 

هفتمین کنگره پایداری با حضور چهره های علمی و کشوری هم اکنون در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان در حال برگزاری است.
 

کد خبر 841445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha