« رمضان علی حیدری خلیلی »، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: هم اکنون در کل کشور ۵۹۶ سالن نمایش فیلم فعال وجود دارد.
معاون سازمان امور سینمایی کشور، بیان داشت: ابتدای دولت تدبیر و امید در سال ۱۳۹۲، تعداد سالن های سینمایی کشور ۳۱۸ سالن سینما بود که در پایان سال ۱۳۹۷ به ۵۹۶ سالن سینمای فعال رسید که با رشد ۸۷ درصدی همراه است.
وی، افزود: تعداد صندلی های سینما در ابتدای دولت تدبیر و امید ۱۱۶ هزار و ۹۷۰ صندلی بود که در پایان سال ۱۳۹۷ به ۱۵۷ هزار و ۷۰۷ صندلی رسیده است که نشانی از رشد تقریبی ۳۵ درصدی دارد.
حیدری خلیلی، ادامه داد: تعداد تماشاگر سالن های سینمایی ایران در سال ۹۲ و ابتدای دولت تدبیر و امید ۷ میلیون ۸۰۰ هزار نفر بود که در سال ۱۳۹۷ به ۲۸ میلیون و ۵۴۵ هزار نفر افزایش یافت و به عبارتی قریب ۲۶۶ درصد رشد داشته است.
معاون سازمان امور سینمایی کشور، به میزان فروش بلیط سینماهای ایران، اشاره کرد و افزود: در سال ۱۳۹۲ هم زمان با آغاز دولت تدبیر و امید، میزان فروش ۳۰ میلیارد تومان بود که در سال ۱۳۹۷ به ۲۵۱ میلیارد تومان رسید و در این زمینه نیز رشد ۷۳۶ درصدی داریم.
وی، عنوان داشت: در سال های (۱۳۹۶ تا ۱۳۹۷)، ۲۰۰ سالن سینما توسط بخش خصوصی به ناوگان سینمایی ایران اضافه شد و در حال حاضر نیز ۲۵۰ سالن سینما با سرمایه گذاری بخش خصوصی در حال احداث است.
حیدری خلیلی، اظهار داشت: طرح احداث پردیس سینمایی امید، طرح زود بازده ای است که به جهت محدودیت اعتبار ساخت آن، فعلا در ۲۰ شهر منتخب فاقد سالن سینما در ۲۰ استان کشور اجرا می شود.
معاون سازمان امور سینمایی کشور، بیان داشت: طراحی نقشه و سازه سینما امید از تعهدات سازمان امور سینمایی کشور است و از زمان تحویل نقشه به شهرداری، پیمانکار از طریق برگزاری مناقصه انتخاب می شود.
وی، افزود: کمک بلاعوض سازمان امور سینمایی در ۲ قسط و سازمان شهرداری های کشور در سه قسط از زمان آغاز عملیات اجرایی پروژه و حداکثر تا زمان بهره برداری پروژه پرداخت می شود.
حیدری خلیلی، در خصوص تاثیر سینما در حوزه فرهنگ، عنوان داشت: سینما قطعا در رشد فرهنگی جامعه موثر است و در واقع زبان سینما و بیان تصویری قدرت نافذی در معرفی و انتقال پیام و مزیت های فرهنگی این منطقه به سایر نقاط کشور است.
معاون سازمان امور سینمایی کشور، اضافه کرد: سینما می تواند به کمک این منطقه بیاید و فیلم سازان این منطقه نیز در واقع می توانند به زبان سینما فیلم هایی را تولید کرده و به جشنواره ها ارسال کنند.
حیدری خلیلی، اظهار داشت: سینما امید ضمن فراهم کردن اکران فیلم جدید، می تواند زمینه مبادلات فرهنگی را فراهم کرده و به رشد و شکوفایی فرهنگ جامعه و غنی سازی اوقات فراغت مردم و کاهش آسیب های اجتماعی کمک کند.
معاون سازمان امور سینمایی کشور، بیان داشت: اصحاب رسانه پل ارتباطی بین مردم و مسئولین هستند و امیدواریم با پیگیری های شما هر چه سریعتر پروژه سینما امید جیرفت به نتیجه برسد.
وی، از مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان، به عنوان مدیری دلسوز و دغدغه مند در حوزه فرهنگ یاد کرد و گفت: مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان فردی دغدغه مند است و در راستای تامین نیازهای فرهنگی منطقه به اشکال مختلف تلاش می کند تا با جذب امکانات از مرکز، پاسخ گوی این نیازها باشد.
حیدری خلیلی، اظهار داشت: در شاخص های ارزیابی مدیران، پیگیری و دغدغه مندی آنها در به نتیجه رساندن تفاهم نامه ها ملاک است که الحمدالله اسحاقی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان دارای این ویژگی هاست که اصحاب رسانه باید به یاری وی بیایند و تا بتواند منشا خیر و برکات بیشتری برای این منطقه باشد.
نظر شما