برداشت های مالی؛ صدرنشین جرایم سایبری در گیلان

پورمستمند با بیان اینکه برداشت‌های مالی بیشترین جرایم فضای مجازی در گیلان است گفت: ۶۲۵ پرونده در زمینه برداشت‌های غیر مجاز در پلیس فتای استان تشکیل شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «ایرج پورمستمند» امروز (پنج‌شنبه، ۱۱ مهر)در نشست خبری با فعالان فضای مجازی استان در رشت با بیان اینکه در دنیای اطلاعات امروز، امنیت در فضای مجازی و مزایای این فضا مقوله‌ایی مهم شمرده می‌شود گفت: فصای مجازی و فضای سایبر دارای تفاوت مفهومی هستند و امروز از فضای مجازی گذر کردیم.

 

رییس پلیس فتای گیلان استفاده از تکنولوژی را یک ضرورت اعلام کرد و افزود: باید با ارتقا دانش و مهارت فردی، ضمن استفاده مطلوب از فضای مجازی، آسیب‌های آن را کاهش دهیم.

 

وی با اشاره به گسترش استفاده از شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی در کشور اذعان کرد: در گذشته شکاف دیجیتالی بر مبنای میزان فعالیت فضای مجازی محاسبه می‌شد اما امروز مهارت در چگونگی بهره‌گیری از این فضا مبنای شکاف دیجیتالی است.

 

پورمستمند با تاکید بر مهارت‌یابی شهروندان در فضای مجازی تصریح کرد: فضای مجازی فرصت‌های بسیاری دارد و از سوی دیگر باید آسیب‌های آن را که ناشی از عدم مهارت است، کاهش داد.

 

وی با اشاره به رعایت اخلاق در فضای مجازی به خشونت‌طلبی و قدرت‌آبی در این فضا اشاره و برخورد با آن را یک مطالبه عمومی اعلام و بیان کرد: چیزی به نام حریم خصوصی در فصای مجازی وجود ندارد.

 

رییس پلیس فتای گیلان بااشاره به جرایم فضای مجازی در گیلان، برداشت مالی را در صدر جرایم اینترنتی دانست و افزود: امروز بالای ۹۰ درصد جرایم اینترنتی، در حوزه برداشت مالی است.

 

وی بر آشنایی شهروندان با عناوین و شیوه‌های مختلف جرایم اینترنتی تاکید و اعلام کرد: ۶۲۵ پرونده در زمینه برداشت‌های غیر مجاز در پلیس فتای استان تشکیل شده است.

 

به گفته پورمستمند، کلاهبرداری رایانه‌ایی، هتک حیثیت، مزاحمت‌های اینترنتی در تلگرام و اینستاگرام و جرایم علیه عفت و اخلاق عمومی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

وی با بیان اینکه بیش از ۷۹ درصد جرایم کشف می‌شوند تاکید کرد: امنیت مطلق در فصای مجازی وجود ندارد و ما در معرض دید و تحلیل افراد مختلف هستیم به‌ویژه در اینستاگرام که متعلق به فیسبوک بوده و آسیب‌پذیری آن بسیار است.


پورمستمندبا اشاره به در پیش بودن انتخابات و فعالیت برخی رسانه‌های انتخاباتی با توصیه به رسانه‌ها خواستار پرهیز از تخریب و تهدید شد و عنوان کرد: افرادی می‌خواهند در این حوزه همگام با انتخابات نقش‌آفرینی کنند و بیشتر به دنبال التهاب‌آفرینی ومنافع صرف اقتصادی بدون درنطر گرفتن خط قرمز هستند.

 

وی سیاست پلیس فتا را ایجابی و پیش‌بینی، پیشگیری و مقابله با جرایم سایبری اعلام کرد و گفت: فعالیت ضد رسانه‌ها در انتخابات بیشتر خواهد شد و باید از فعالیت آنان جلوگیری شود.

کد خبر 839271

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha