«لیلا لندی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان با اشاره به اجرای برنامه «چتری برای یک حس خوب» گفت: بعد از بررسی ها به این جمع بندی رسیدیم که مادرانی که دختران نوجوان دارند در بحث مهارت های ارتباطی خیلی مشکل دارند و یک دختر نوجوان بیشتر گروه همسالان را مورد پذیرش قرار می دهد و بر اساس نیاز سنجی به عمل آمده، برنامه «چتری برای یک حس خوب» توسط بانوسرای آفتاب برگزار گردید.
مدیر مرکز تخصصی بانوان آفتاب با اشاره به جمع بندی های انجام شده در این طرح گفت: با بررسی هشت تکنیک مهارت کارگاهی ترتیب داده شد تا در جمع مادران و دخترانشان مباحث روان شناختی، مهارت ارتباطی موثر، گفتگو و دیگر مهارت های لازم در بهبود رابطۀ مادران و دختران را مطرح کنیم.
لندی توجه به علاقمندی مخاطبین در این طرح را ضروری دانست و افزود: در کنار ارائۀ موضوعات مهارت ارتباط، تلاش کردیم تا یک زنگ تفریح نیز در نظر گرفته شود و یک تکنیک به مخاطبین آموزش داده شود در این راستا و با توجه به نیازها و مسالۀ جنسیتی زن به موضوعاتی از قبیل آشپزی یا فتوکلیپ یا خیاطی پرداختیم.
وی هدفمند کردن کلاسها را یکی دیگر از دغدغههای این طرح مطرح کرد و افزود: خیلی از مادران بدون هدف از کلاسی به کلاس دیگر می روند در صورتی که این موضوع علاوه بر اینکه باعث از بین رفتن وقت آنها می شود و مدیریت مصرف و هزینه در نظر گرفته نمی شود، از سوی دیگر باعث می شود که موضوعی را به صورت جدی آموزش نبینند، به همین دلیل ما اول از همه بر روی مسائل خودشناسی و مهارت های ارتباطی کار می کنیم تا تکلیف دختران و حتی مادرانی که دغدغۀ عدم همراهی دخترانشان را دارند مشخص شود که پایلوت آن نیز در همین مجموعه انجام شد.
مدیر مرکز تخصصی بانوان آفتاب با اشاره به بهبود روابط میان مادران و دختران گفت: این جلسات با هدف بهبود روابط بین آنها شکل می گیرد و به دنبال این هستیم که بگوییم چگونه گوش کنم تا دختر نوجوانم حرف بزند و چگونه حرف بزنم تا نوجوانم گوش کند.
گفتنی است؛ برنامه «چتری برای یک حس خوب»در بانو سرای آفتاب و به همت سازمان فرهنگی تفریحی و ورزشی شهرداری اصفهان برگزار میشود که شامل 16 جلسه شامل آموزش مهارت های ارتباطی همراه با کلاسهای مکمل در قالب مهارت آموزی است./
نظر شما