به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «حسین حمیدپور» در نشست شورای مدیریت بحران شهرستان آبادان که در فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه از مرداد امسال عملیات دفع آب های سطحی آبادان آغاز شده اظهار کرد: در بحث دفع آبهای سطحی ۱۸۰ کیلومتر کانال روباز و حدود ۱۱۲ کانال هادی بسته (لولهها) در سطح شهر آبادان وجود دارد.
شهردار آبادان از لایروبی ۷۰ درصدی کانال های روباز و کانال های هادی بسته خبر داد و افزود: متأسفانه اکنون کانالهای دفع آبهای سطحی بیشتر وظیفه انتقال فاضلاب را انجام می دهند؛ با تلاش های شبانه روزی پرسنل شهرداری تا یک ماه آینده لایروبی کانالهای دفع آبهای سطحی به اتمام خواهد رسید.
وی ورود فاضلاب به کانالهای دفع آبهای سطحی را یکی از مشکلات اصلی شهرداری آبادان دانست و تصریح کرد: فاضلاب در بیش از ۸۰ درصد از کانالهای دفع آبهای سطحی آبادان همانند شهرک دریا، فیه، خیابان کارکوب زاده و مشابه اینها جریان دارد.
حمیدپور با بیان اینکه طرح هرس درختان کونوکارپوس از اوایل شهریورماه آغاز شده است تصریح کرد: اکنون ۵۰ درصد از عملیات هرس درختان کونوکارپوس به اتمام رسیده است.
وی به راهاندازی ایستگاههای موقت پمپاژ آبهای سطحی اشاره کرد و افزود: این مسئله را در دستور کار قرار دادیم و ظرف مدت ۱۵ روز آینده این ایستگاه ها آماده انتقال آبهای سطحی میشوند؛ در بحث دفع ۲۵ تا ۳۰ میلیمتر بارندگی از طریق کانالهای آبهای سطحی مشکلی وجود ندارد که البته آب گرفتگی معابر تا حدودی قابلقبول است.
شهردار آبادان بر فراهم آوری گونی برای مواقع اضطراری ناشی از بارندگی فراون تاکید کرد و گفت: از دستگاههای اجرایی می خواهیم تا پمپ هادی دیزلی و سیار خود را برای کمک به دفع آب ناشی از بارندگی احتمالی فراوان آماده کنند. اکنون کارگران شهرداری به صورت شیفتی در حال اورهال کردن پمپ هادی برای دفع آب ناشی از بارندگی هادی فراوان احتمالی در سطح شهر آبادان هستند.
وی خطاب به مدیر اداره امور آبفا شهرستان آبادان خاطر نشان کرد: از اداره آبفا میخواهیم تا همواره در کنار باشد و با انجام اقدامات مشترک و هم افزایی مانع از ورود آب ناشی از بارندگی فراوان احتمالی به داخل منازل شویم.
به گفته حمیدپور تا پایان مهرماه عملیات لایروبی کانالهای دفع آبهای سطحی، آهک پاشی مجاری سطحی و هرس درختان بصورت 100 درصدی به اتمام خواهد رسید.
وی به برگزاری جلسات در زمینه دفع پسماندهای شهری اشاره کرد و گفت: در سیل اخیر زبالهها را به سایت دفن زباله خرمشهر انتقال دادیم اما اینک نیز اجازه این کار را نداریم. اکنون نیز در حال تلاش برای تقویت گود زباله آبادان هستیم؛ چنانچه اداره محیط زیست محلی را برای انجام این کار مناسب تشخیص میدهد به ما معرفی کند چرا که در تلاشیم تا بخش خصوصی را برای این کار وارد کنیم تا شرایط دفن را بهبود دهیم.
شهردار آبادان تصریح کرد: تقویت سیل بندهای ایجاد شده را برای مقابله با سیل احتمالی و یا بارندگی فراوان انجام می دهیم تا از ورود آب به داخل شهر جلوگیری شود.
نظر شما