به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «صدرا مذهب یوسفی» امروز(۹ مهر) در جلسه هم اندیشی خانه ادبیات مشهد که همزمان با «روز بزرگداشت مولانا محمد بلخی» با حضور جمعی از اساتید شعر و ادب در «فرهنگسرای بهشت» برگزار شد، اظهار کرد: موضوع خانه گرافیک، خانه نقاشی، خانه سینما، خانه تئاتر دغدغه اصلی است که پس از تشکیل خانه ادبیات مشهد پیگیری و دنبال میشود.
مدیر عامل خانه هنرمندان مشهد با اشاره به اینکه تلاش شده خانه ادبیات مشهد در خور جایگاه و شخصیت ادبی و هنری خراسان بزرگ باشد، گفت: موضوع زمینه سازی و بستر سازی برای انجام فعالیتهای تخصصی هنرمندان و فرهیختگان در دستور کار شورا و شهرداری قرار گرفته و سعی شده مجموعههایی ایجاد گردد تا بستر لازم برای تولید فعالیتهای تخصصی فراهم و مدیریت شود.
وی با اشاره به اینکه خانه ادبیات مشهد نقطه اتصال بین نیاز شهر و تخصص و درایت هنرمندان است، اظهارداشت: تأسیس خانه هنرمندان از یک سال گذشته کلید خورد و پس از بحث در خصوص فعالیتهای صورت گرفته، تدوین اساس نامه خانه هنرمندان و خانه ادبیات در دستور کار قرار گرفت.
یوسفی با بیان اینکه این موضوع در قالب لایحه به شورا ارائه و در صحن علنی مطرح گردید، گفت: بعد از چند جلسه کارشناسی، تأسیس خانه ادبیات مشهد رأی آورد و مقرر گردید این خانه در ملک مرحوم فرخ راه اندازی شود.
مدیرعامل خانه هنرمندان مشهد با اشاره به اینکه هم اکنون فرآیندهای تملک ملک فرخ در دست انجام می باشد و امید است فعالیت خانه ادبیات در این مجموعه آغاز شود، افزود:از آنجا که می خواستیم هر چه سریعتر فعالیت این خانه را آغاز کنیم، قرار شد فرهنگسرای بهشت به این موضوع اختصاص یابد تا فرآیندهای تملک ملک دنبال گردد همچنین با شکل گیری اساس نامه، مجمع عمومی، هیئت مدیره، کمیتهها و کارگروههای تخصصی نیز ذیل آن شکل خواهد گرفت.
نظر شما