مهم ترین مسئله در برگزاری مراسم اربعین اخلاق حسنه است

حیدری مهم ترین مسئله در برگزاری مراسم اربعین را اخلاق حسنه دانست و گفت: مدیران به بهانه اربعین از انجام وظایف خود شانه خالی نکنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، «محمد حیدری» امروز (دوشنبه 8 مهر) در جلسه ستاد هماهنگی اربعین حسینی دزفول اظهار کرد: برگزاری مراسم اربعین ترویج فرهنگ عاشورایی و دینی است و ما شاهد یک همایش عظیم هستیم که بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری امروز اربعین از مرزهای ملی فراتر رفته و تبدیل به یک مراسم جهانی شده است.

 

سرپرست فرمانداری دزفول اضافه کرد: فرهنگ و احترام عاشورایی میان تمام کسانی فراگیر شده است که دغدغه عدالت را دارند، همچنین پیاده روی اربعین کنگره بزرگی است که همه باید به آن افتخار کنند.

 

وی با بیان اینکه مهم ترین مسئله در برگزاری مراسم اربعین اخلاق حسنه است افزود: مسئله اربعین و ارائه خدمات منظم در کنار امنیت، نشانه قدرت نرم جمهوری اسلامی و بیانگر اقتدار آن است که امیدواریم با مشارکت کشور عراق بتوانیم آن را با شکوه برگزار کنیم.

 

حیدری با بیان آثار معنوی مراسم اربعین حسینی اذعان داشت: کسانی که به عنوان زائر و یا به عنوان خدمتگزار در این مراسم باشکوه شرکت می کنند، قطعاً تحت تاثیر آثار معنوی آن قرار می‌ گیرند و این فرصتی است که فرهنگ و آیین ایران اسلامی به دیگران منتقل شود.

 

وی تصریح کرد: حدود سه میلیون نفر به مدت ۱۰ روز در مرزهای خسروی، چذابه، مهران و شلمچه در حال تردد هستند که برقراری نظم، امنیت، سلامت و ارائه خدمات قطعا کار دشواری است و این امر جز با هماهنگی و برنامه ‌ریزی همگانی مردمی و سازمان ‌ها میسر نخواهد بود.

 

سرپرست فرمانداری دزفول ابراز کرد: نباید اختلاف نظرات که عامل برهم زدن وحدت و انسجام است را وارد برنامه کنیم چرا که همانند سم برهم زننده نظم و هماهنگی حاکم خواهد بود؛ همچنین باید سعی شود از تجربیات سنوات گذشته برای رفع نقاط ضعف استفاده کرد.

 

حیدری ادامه داد: مدیریت و سازماندهی زائران اربعین به ما ابلاغ شده است که در اسرع وقت کمیته ها به همراه تعیین وظایفشان تشکیل خواهند شد؛ همچنین ستاد هماهنگی اربعین هر هفته با حضور مدیران مربوطه برگزار می شود.

 

وی تاکید کرد: مدیران ادارات و سازمان ها به گونه‌ ای برنامه ‌ریزی کنند که در زمان حضور در جلسات اربعین، خللی در انجام امور ارباب رجوع و وظایفشان ایجاد نکند، چرا که برای رضایت زائران اربعین نباید مردم را ناراضی کنیم.

 

«ابوالحسن صادقی پور» نیز گفت: ستاد اربعین سال ۹۲ طی حرکت خودجوش و مستقل تشکیل شد، که با حمایت امام جمعه شهرستان دزفول وسعت گرفت و در این سال‌ ها شهرداری، آموزش و پرورش، سپاه پاسداران و دیگر ادارات کمک ‌های زیادی به این مراسم داشتند.

 

عضو ستاد اربعین دزفول عنوان کرد: قطعه زمینی به مساحت سه هزار و 900 متر مربع از چند روز گذشته در مرز چذابه برای برپایی ۲۱ موکب تحویل ستاد اربعین داده شد که پس از گذشت چهار روز از استقرار بیش از ۱۵ نیرو در موکب، هنوز آب تامین نشده است.

 

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۱۲ میلیارد ریال کمک های ردمی جمع ‌آوری شده خاطر نشان کرد: پنج دستگاه تریلر، 2 دستگاه جرثقیل، 2 دستگاه کامیون سبک، 2 دستگاه وانت، یک دستگاه ماشین سواری و یخ به صورت روزانه جزء اقلامی هستند که انتظار می ‌رود با همکاری و حمایت دیگران تامین شود.

 

کد خبر 838191

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha