حجت الاسلام والمسلمین حاج کاظم معاضدی، نماینده ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل به خبرنگار شبستان گفت: مطالعه و پژوهش قرآن برای هر فرد مسلمانی به عنوان لازم است و ما با برگزاری این کنگره خواستیم که دانشگاهیان را به پژوهش های قرآنی تشویق کنیم.
وی افزود: در این کنگره قرآن پژوهی دانشجویان در رشته های انسان، تغذیه و محیط سالم پژوهش داشته اند و امید است این کنگره در سال های آتی با موضوعات ناب قرآنی برگزار شود و دانشجویان بتوانند بیشتر از پیش با قرآن انس پیدا کنند.
معاضدی اظهار داشت: در این کنگره نزدیک به 120 مقاله از سری مقالات ارائه شده توسط دانشجویان دانشگاه های کشور دریافت کردیم که از این تعداد مقالات 8 مقاله به عنوان مقاله برتر برای ارائه در مراسم کنگره برگزیده شده است.
نماینده ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل یادآور شد: 36 مقاله را از مجموع این مقالات با نظر هیئت داوران این کنگره به عنوان مقالات برتر انتخاب کردیم که به دلیل نبود فرصت مناسب برای ارائه آنها در این کنگره در طول برگزاری این مراسم تصمیم گرفتیم که خلاصه انها را در مجموعه نفیس مقالات کنگره چاپ کنیم.
وی بیان داشت: باید فضای دانشگاه با فرهنگ قرآن آشنا شده و تحقیقات پژوهشی، علمی، قرآنی و پزشکی کنارهم پیوند خورده و همچنین ارتباط بین دین و علم پزشکی ایجاد شود.
این مسئول تصریح کرد: تبلیغات جهانی عامل مهم دیگری در روی آوردن دانشگاهها به سمت قرآن بوده و این همایشها در حقیقت نوعی خنثی کردن تبلیغات سوء دشمن در جهت قرآن هراسی است و باید همه دانشگاهها به این امر توجه کنند که با وجود خواست دشمن که در صدد خنثی کردن قرآن است، ما باید به جهان نشان دهیم که دانشگاههای ما پایگاه قرآن است.
نماینده ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان داشت: این کنگره در مقابل تهاجم فرهنگی نوعی سد و مانع ایجاد کرده و برای دانشجویان و نسل جدید محتوای علوم قرآنی را آشکار کرده تا بفهمند قرآن یک منبع علمی و دینی است.
لازم به ذکر است، هدف از برگزاری این کنگره معطر کردن فضای دانشگاه با عطر قرآنی است و وارد کردن قرآن در سطح دانشگاهها است.
پایان پیام/
نظر شما