به گزارش خبرگزاری شبستان از تربت حیدریه، «عظیم چوپان» امروز(۶ مهر) در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه مجموع عملیات های ۶ ماه ابتدای سال جاری ۶۸۲ مورد بوده، گفت: از این تعداد ۳۴ مورد اطفاء حریق منزل مسکونی، ۲۳ مورد اطفاء حریق مغازه تجاری، ۲۰۴ مورد اطفاء حریق صندوق زباله، خار وخاشاک ولاستیک فرسوده، ۸۸ مورد صید مار از خودروها، منازل و مغازه ها بوده است.
سرپرست سازمان آتش نشانی تربت حیدریه با اشاره به اینکه تمرکز ما بیشتر روی آموزش خانه به خانه شهروندان با هدف پیشگیری است، افزود:بر این اساس طرف یک سال اخیر علاوه بر امدادرساني به شهرهاي اطراف، تاكنون هزار و ۲۷۶ فقره عمليات امداد و نجات و هزار و ۳۸۱ مورد بازدید براي تاييديه ايمني به منظور صدور پايان كار ساختمان، بازديد از مراكز تجاري و بازديد از آشپزخانه ها و تالارهاي پذيرايي انجام داده ايم.
وی در رابطه با امکانات آتش نشانی تربت حیدریه گفت: امکانات آتش نشانی تربت حیدریه هنوز به نقطه مطلوبی نرسیده ولی در بحث مقایسه با شهرهای هم طراز در یک سطح هستیم، همچنین فقدان نردبان هیدرولیکی براي مهار حريق در ارتفاعات بيش از سه طبقه از دیگر مشکلات ما است که برای تهیه این نردبان ۳۲ متري به اعتباری معادل ۱۷۰ میلیارد ریال که معادل ۲۵ درصد بودجه شهرداری است، نیازمند هستیم.
چوپان با اشاره به اینکه ظرف امسال ۱۰ نفر بازنشسته می شوند و ما ۲۰ نفر را تا پایان سال که از طریق آزمون پذیرفته شده اند را بلافاصله جذب خواهیم کرد تا مشکلی پیش نیاید، ادامه داد:میانگین حضور نیروهای آتش نشانی زیر ۴ دقیقه است که با توجه مشکلات و معابرشهری زمان طلایی رسیدن به حوادث بین ۵ تا ۸ دقیقه است.
سرپرست سازمان آتش نشانی تربت حیدریه بودجه سازمان آتش نشانی تربت حیدریه را ۶ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: از این مبلغ ۶۱۸ میلیون تومان را آتش نشانی تامین می کند که تاکنون ۶ درصد آن محقق شده و حدود ۵ میلیارد تومان توسط شهرداری باید تامین شود که تا کنون در سال جاری ۲۱ درصد آن محقق شده است.
وی با بیان اینکه پنج باب اداره و پاساژ که از مراکز تجمعی شهروندان در آنجا محسوب می شوند فاقد ایمنی می باشند، اظهارداشت:وسعت این فقدان ایمنی از نبود کپسول آتش خاموش کنی در منازل گرفته تا نادیده گرفته شدن اصول مهندسی ساخت و مباحث عمرانی، علاوه بر این ها ساختمان اين سازمان امدادرسان نیز فاقد ايمني است و نياز به امداد و مرمت دارد.
چوپان گفت: برخی انبوه سازان عمده دلیل رعایت نکردن اصول ایمنی و استقرار تاسیسات اعلام اطفای حریق در ابنیه خود را مقرون به صرفه نبودن اعلام کرده اند و از این حیث یک برنامه آموزشی خانه به خانه برای شهروندان و کارکنان ادارات در دست اقدام است تا شهروندان را با حداقل های رعایت اصول ایمنی آشنا کنیم.
سرپرست سازمان آتش نشانی تربت حیدریه افزود: البته مشکل ما صرفا با تهیه نردبان برطرف نمی شود، زیرا متاسفانه برخی معابر تربت حیدریه به شکلی است که حتی اگر این نردبان هم موجود باشد، خودرو حمل نردبان قادر به عبور از همه معابر دچار حریق نمی باشد.
وی مهمترین اولویت سازمان آتش نشانی را در سال جاری توسعه آموزش عمومی و همگانی دانست و گفت: این اقدام از طریق آموزش شهروندی، آموزش مهد کودک، آموزش ادارات وسازمان ها، آموزش بلند مدت کاردانش و آموش ضمن خدمت پرسنل دورن سازمان و برون سازمانی انجام می شود.
نظر شما