خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون های مساجد: صبح امروز (سه شنبه، دوم مهرماه) رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور و اعضای شورای سیاستگذاری پایتخت فرهنگ هنر مساجد ایران (فهما) با «سید عباس صالحی»، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار کردند.
در این دیدار «سیدعباس صالحی» ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری حضرت امام حسین (ع) و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، گفت: هر مجموعه ای که به شکل خودجوش فعالیت می کند بعد از مدتی فعالیت نیاز به بازمهندسی دارد و کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور نیز بعد از سه دهه فعالیت نیاز به این بازمهندسی داشت.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: یکی از اهداف این بازمهندسی این ستاد، استقلال هویت بود که از طریق تصویب اساسنامه و تشکیل شورای سیاستگذاری آن به وقوع پیوست و هدف دیگر نقشه تحول و برنامه بود که به عنوان قدم دوم برداشته شد و قدم سوم نشان ملی فهما است که می خواهد مبنایی برای تعاملات درونی و بیرونی آن باشد.
صالحی در عین حال خطاب به اعضای شورای سیاستگذاری فهما تاکید کرد: در این مسیر توجه به برخی نکات و نقش ها ضروری است. نقش هدایت کنندگی، نقش انگیزش دهندگی، نقش اطلاعات گیرندگی و نقش کنترل کنندگی از جمله این نکات است که در کنار استقلال هویت و نقشه راه، میدان راه خود را نیز تعریف کنید.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: در کنار اقدامات این ستاد و شورای سیاستگذاری فهما باید به دنبال کسب نتایجی بود که از آن جمله می توان به جذب حداکثری بچه های مسجد، تکثر، تنوع و تکامل فعالیت ها و پشتوانه سازی از سوی منابع مردمی و شبکه سازی اشاره کرد.
صالحی یادآور شد: نشان ملی فهما صرفا یک جشنواره نیست و بنابراین میدان آزمون و خطا هم نیست بلکه باید دست اندرکاران آن با تعریف میدان های فعالیت های آن کار را پیش ببرند و باید ادغام کار کامل باشد به این معنا که در ادغام دقت های بیشتری داشته باشید. با ارائه فراخوان می توان ایده های سازنده با قابلیت و ضریب اطمینان بیشتر را کشف کرد.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه تصریح کرد: نگاه های بیرونی و درونی باید به کمک نشان ملی فهما بیایند ولی در کنار آن باید فرصت آزمایشی هم به آن داد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بر ترکیب آمار کمی و کیفی نیز اشاره کرد و گفت: با اینکه کمیت مهم است ولی یکی از مخاطراتی که همه حوزه ها از جمله حوزه فرهنگی و هنری را درگیر خود می کند ارقام و فریب های کمّی است که گاهی برخی دچار آن می شویم.
صالحی در پایان خاطرنشان کرد: توجه به راستی آزمایی نیز مهم است. مخاطره دیگر توجه به بومی سازی است. به این معنا که طرح ها و پروژه ها بومی سازی شوند.
نظر شما