کارآفرینی و تولید کلید اصلی برای توسعه اقتصادی است/ خودکفایی ۷۰۰ هزار خانواده مددجو در کشور

عبدالملکی، گفت: مدل مفهومی اشتغال‌زایی کمیته امداد برای خانواده‌های تحت پوشش، فراهم نمودن فضای کسب‌وکار برای خانواده‌ها با اجرای برنامه راهبردی کمیته امداد بوده که نقش مهمی در اشتغال و اقتصاد خانواده‌ها داشته است.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری این استان، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که به‌صورت جدی به موضوع اشتغال محرومین و نیازمندان پرداخته است.

 

وی بابیان اینکه کارآفرینی و تولید، کلید اصلی برای رفاه و قدرت اقتصادی در کشورمان است، افزود: برای تولید و کارآفرینی همه ابزارها و امکانات در کشورمان فراهم است اما برای تحقق کارآفرینی و رفع مشکل اشتغال در این زمینه نیاز به کارآفرین و کارآفرینی داریم.

 

عبدالملکی با اشاره به اینکه کمیته امداد در سال 98 حدود 148 هزار فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد کرده است که در این زمینه 2 هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و سال گذشته از 480 هزار شغلی که در کشور ایجادشده است یک‌سوم آن توسط کمیته امداد ایجادشده است که کمیته امداد در این زمینه از تأثیرگذارترین دستگاه‌های کشور بوده است.

 

وی با عنوان اینکه خوداتکایی و توانمندسازی خانواده‌ها هدف نهایی برنامه‌های اشتغال‌زایی است ادامه داد: در این زمینه از سال 94 تاکنون بیش از 700 هزار خانواده به خوداتکایی رسیده اند و این کار باعث شده سالیانه حدود 2 هزار و 100 میلیارد تومان در بودجه کشور صرفه‌جویی شود.

 

عبدالملکی با اشاره به اینکه سال گذشته درآمد طرح‌های اشتغال‌زایی مددجویان این نهاد 5 هزار و 500 میلیارد تومان بوده است گفت: این رقم بیش از کل مستمری پرداخت‌شده به خانواده‌های مددجویان بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه مدل مفهومی اشتغال‌زایی کمیته امداد برای خانواده‌ها فراهم نمودن فضای کسب‌وکار برای خانواده‌ها است گفت: این کار برنامه راهبردی کمیته امداد بوده و نقش مهمی در اشتغال و اقتصاد خانواده‌ها داشته است.

 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد به دیگر برنامه‌های این نهاد برای کارآفرینی مددجویان اشاره کرد و گفت: طرح راهبری شغلی یکی از مهم‌ترین ابزارهای اشتغال است که کمیته امداد سعی دارد در این زمینه 20 هزار نفر از راهبران شغلی را دعوت به همکاری نماید که در صورت تحقق چنین موضوعی، مشکل اشتغال خانواده‌های مددجو برطرف می‌شود.

 

عبدالملکی تصریح کرد: با توجه به اینکه به گفته مقام معظم رهبری، توانمندسازی و ایجاد درآمد بادوام و رعایت کرامت اسلامی خانواده‌ها سرلوحه اصل برنامه‌های اشتغال کمیته امداد به این خاطر در صدر فعالیت‌های این نهاد قرارگرفته که در این زمینه الگوی اسلامی-ایرانی الگوی موردنظر کمیته امداد است.

 

وی با اشاره به اینکه در همه دنیا ایجاد اشتغال معمولاً یک کار سخت و دشوار در زمینه اقتصادی است این کار برای محرومین سخت‌تر است و البته ایجاد اشتغال برای محرومین در مناطق محروم بسیار سخت‌تر از همه است که در این راستا 2 هزار کارشناس خبره مسلط به ادبیات اشتغال و کارآفرینی با حوزه اشتغال کمیته امداد همکاری دارند.

 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور بابیان اینکه هیچ دولتی در دنیا برنامه‌ای برای اشتغال محرومین در مناطق محروم ندارد، افزود: در جمهوری اسلامی این موضوع به‌صورت جدی مدنظر نظام بوده که کمیته امداد این موضوع را به‌صورت جدی موردتوجه قرار داده است.

 

عبدالملکی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی یکی از مهم‌ترین برنامه‌های کشورمان اعلام‌شده است، گفت: کمکی که کمیته امداد به اقتصاد مقاومتی می‌کند برنامه اشتغال‌زایی این نهاد است و در این زمینه تقویت اقتصاد خانواده با محوریت فقرزدایی یکی از اصلی‌ترین این برنامه‌هاست.

کد خبر 835519

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha