به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: این وزارتخانه در سالهای گذشته بهویژه در سال ۱۳۹۷ و پنج ماهه امسال با تشکیل کمیته ای تخصصی به شناسایی گلوگاههای فسادخیز، توسعه دولت الکترونیک، مکانیزه کردن فرآیندهای ارباب رجوعدار و انتخاب و انتصاب بازرسان به منظور انجام نظارت و بازرسی اقدام کرد.
«اکبر صادقی» افزود: نتیجه این فعالیتها در ارزیابی انجام شده از سوی حوزه سلامت اداری، صیانت از حقوق مردم و دبیر هیات عالی نظارت سازمان امور اداری و استخدامی کشور در شناسایی گلوگاهها و مقابله با فساد، کسب رتبه ششم و پیشرفت چشمگیر وزارت صنعت در این زمینه بوده است.
وی اضافه کرد: در این زمینه طبق تکالیف دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی و سازمان اداری و استخدامی کشور، فهرست همه گلوگاههای مستعد بروز مفاسد اقتصادی در ستاد و واحدهای وابسته اخذ و در نهایت، منجر به اصلاح و الکترونیکی شدن سه فرآیند تسهیلات بازسازی و نوسازی اصناف تولیدی ۹۷، تامین مالی بنگاههای اقتصادی و طرح نیمه تمام در همین سال و تمدید مجوز توزیع کالای دخانی شد.
صادقی ادامه داد: ۴۲ بازرس در سازمان های صنعت، معدن و تجارت استانها و پنج بازرس در ستاد وزارتخانه به منظور انجام بازرسیهای مستمر در رابطه با تخلفات اخذ رشوه و سوء استفاده از مقام اداری منصوب شدهاند.
وی بیان داشت: چنانچه تخلفی از سوی کارکنان انجام پذذیرد، با انجام روشهای ارشادی و همچنین در صورت تکرار موارد تخلف، مراتب به هیات رسیدگی به تخلفات اداری ارجاع می شود.
صادقی یادآورشد: به منظور گسترش ابعاد مردمی نظارت و پیگیری جدی و مستمر بازرسی، شماره ۰۹۱۲۲۹۶۵۰۸۷ به صورت پیامکی را برای دریافت شکایات مردمی اختصاص یافته است./
نظر شما