هزینه درمانی زائران خارج از پوشش حج و زیارت بر عهده خودشان است

معاون عتبات مرکز پزشکی حج و زیارت با بیان اینکه مصدومان انفجار کاظمین خارج از پوشش حج وزیارت اعزام شدند، گفت: این مصدومان تحت پوشش بیمه خدمات درمانی نیستند و هزینه درمانی آنها بر عهده خودشان است.

علی حیدری، معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت در گفت و گو با خبرنگار شبستان پیرامون انفجار  روز گذشته در کاظمین گفت: حدود ساعت 2 بعدازظهر دیروز در کاظمین در ایستگاه توقف اتوبوس ها که با عنوان گاراژ شهرداری معروف است، در اثر جاسازی یک بمب در  تعدادی از زائران ایرانی مصدوم شدند.

 

معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت افزود: این کاروان به شکل آزاد از شهرستان نور برای زیارت به کربلای معلی اعزام شدند و مصدومین این حادثه 12 نفر گزارش شده است.

 

مصدومان انفجار کاظمین تحت پوشش بیمه نیستند 

وی با بیان اینکه چهار نفر از مصدومان حالشان وخیم است، تصریح کرد: خانم خدیجه محمدی 40 ساله، صغری محمدی 38 ساله، صغری شعبانپور 35 ساله و طاهره راشدی 40 ساله از مصدومان این حادثه هستند که حالشان وخیم گزارش شده است.

 

حیدری با بیان اینکه هشت نفر از مصدومان این حادثه به شکل سرپایی مداوا شده اند، اظهار کرد: خانم حوا ثقل 50 ساله، مرضیه سلیمان پور 55 ساله، معصومه چناری 40 ساله، زلیخا حیدری 50 ساله، صالحه محمدی 68 ساله، سکینه صالحی 40 ساله و آقای احمد واحدی 48 ساله، صفیه صمیمی 60 ساله به شکل سرپایی مداوا شدند.

 

معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت با تاکید بر اینکه علاقه مندان برای زیارت باید تحت پوشش سازمان حج و زیارت ثبت نام کنند، خاطرنشان کرد: این کاروان متاسفانه خارج از سیستم حج و زیارت به کربلای معلی اعزام شدند و به همین جهت از هیچ گونه خدمات درمانی بیمه بهره مند نیستند و تمام خدمات درمان آنها به شکل آزاد و با هزینه خودشان است.

 

هزینه خدمات درمانی زائران خارج از پوشش حج وزیارت بر عهده خودشان است

وی گفت: اما در مورد افرادی که حالشان وخیم است هلال احمر جمهوری اسلامی ایران خدمات پزشکی را به آنها ارائه می دهد، اما بعد از بازگشت به ایران خدمات درمانی آنها باید ادامه یابد و با توجه به شرایط خاص مصدومان این حادثه باز هم نمی توانند از خدمات درمانی بیمه برخودار شوند و تمام هزینه های درمانی را باید به شکل فردی تقبل کنند.

 

وی یادآور شد: ورود کاروان های آزاد به سرزمین بغداد برای زیارت عتبات عالیات مشکلات عدیده ای را برای زائران ایجاد می کند، همچنین این زائران در ادامه سفر خود نیز از برقراری امنیت توسط نیروهای امنیتی عراق برخوردار نیستند و احتمال هرگونه حادثه برای آنها وجود دارد.

 

فعالیت 1200 موسسه زیارتی مسافرتی در کشور

حیدری اظهار کرد: یک هزار و 200 شرکت زیارتی معتبر برای ثبت نام زائران عتبات عالیات در شهرهای مختلف فعالیت می کنند و علاقه مندان می توانند در ظرف کمتر از دو ماه به کربلای معلی مشرف شود.

 

معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت تصریح کرد: اگر زائران از طریق حج و زیارت و موسسات معتبر زیارتی ثبت نام کنند، در سوانح جاده ای و حوادث تروریستی تحت پوشش بیمه قرار می گیرند و با مشکلی برای روند درمانی خود روبرو نیستند.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا حادثه دیدگان حوادث تروریستی تحت پوشش بنیاد شهید قرار می گیرند یا خیر؟ گفت: آنچه که برای ما تعریف شده است، تمام هموطنانی که برای زیارت به کشور عراق وارد می شوند، طبق فتوای مقام معظم رهبری به شرطی که در حادثه تروریستی آسیب دیده باشند مجروح و شهید هستند و تحت پوشش بنیاد جانبازان قرار می گیرند.

 

انتقال مصدومان  انفجار سامرا به کشور

وی پیرامون حادثه انفجار هفته گذشته در سامرا یادآور شد: در این حادثه متاسفانه سه شهید و هفت مجروح از زائران ایرانی گزارش شده است، اما این کاروان تحت پوشش سازمان حج و زیارت بوده اند و طبق هماهنگی های انجام شده با این سازمان و بیمه سینا مجروحان حادثه با یک فروند هواپیما و پزشک هلال احمر برای ادامه درمان به بیمارستان های ایران منتقل شده اند.

 

پایان پیام/

 


 

کد خبر 83294

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha