به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، «بابک جهانگیری» در نشست تخصصی بررسی علل و عوامل بروز خودکشی و آسیب های اجتماعی در سالن جلسات بخشداری شهرستان کبودرآهنگ، گفت: امروز آسیب های اجتماعی سهم عظیمی از نارضایتی های خانواده ها را به دنبال داشته که کانون خانواده را تحت شعاع قرار داده و منجر به گسستگی آن شده است.
بخشدار مرکزی شهرستان کبودرآهنگ از مجموعه عوامل اجرایی بهزیستی شهرستان بخصوص کارشناسان اورژانس اجتماعی تشکر کرد و افزود: ورود مجموعه ای چون اورژانس اجتماعی با دارا بودن پتانسیل نیروی انسانی و کارشناسان مجرب می تواند نقش اساسی در کاهش بحران های خانوادگی را ایفا نماید.
وی ادامه داد: تشکیل نشست تخصصی خودکشی و آموزش دهیاران و آگاه سازی آنان به عنوان نمایندگان روستاهای پر خطر می تواند اولین گام اساسی در کاهش بروز خودکشی در شهرستان است.
«رضا حضرتی» در ادامه در خصوص آمار، علل و عوامل خودکشی در شهرستان و راهکارهای پیشگیری از بروز خودکشی مطالبی را عنوان کرد و گفت: اختلالات روانی نظیر افسردگی، تضعیف پیوند های اجتماعی چون مشکلات اقتصادی تورم و بیکاری از برخی موارد خودکشی است.
مسئول اورژانس اجتماعی شهرستان کبودرآهنگ افزود: اختلافات حاد خانوادگی، عشق های نافرجام، سختگیری و بی توجهی والدین (ازدواج های تحمیلی)، اعتیاد به انواع مواد مخدر از برخی دیگر عوامل آسیب های اجماعی و خودکشی است.
وی اظهار داشت: از جمله راه کاری های پیشگیری از بروز خودکشی آموزش مهارت های زندگی از جمله حل مسئله است.
وی میانگین بروز خودکشی در روستا ها و ضرورت حضور آموزش دهیاران و شورا های محلی را در کاهش آسیب های اجتماعی به ویژه خودکشی را بیان کرد و اظهار داشت: همکاری چند جانبه بخشداری، دهیاران و شوراهای محلی روستاها و اورژانس اجتماعی نقش مهمی در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی دارد.
نظر شما