به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام«ابراهیم حمیدی» در جمع مدیران شرکت های بیمه خراسان جنوبی اظهار داشت: صنعت بیمه در هر کشوری یکی از موسسات مهم اجتماعی است که بسیاری از نگرانی ها و دغدغه های مردم را در هنگام بروز حوادث را از بین می برد.
رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری تاکید فراوانی بر مسئله بیمه، خدمات بیمه ای، درمان و پرداخت خسارت حق بیمه دارند، افزود: در این اوضاع اقتصادی مردم نگران درمان خود هستند و بیمه می توانند نگرانی ها را برطرف کند.
حجت الاسلام حمیدی گفت: در سال های اخیر صنعت بیمه با این تکثر و رقابت شدید توانسته گام هایی به سمت جلو بردارد و دغدغه های مالی مردم را مرتفع کند ولی تا رسیدن به حد مطلوب و مورد انتظار در نظام اسلامی فاصله دارد.
وی با بیان اینکه در سال های اخیر قوانین خوب و راهگشایی در حوزه بیمه تصویب شده تا شرکت های بیمه بهتر خدمات رسانی کنند، بیان کرد: ولی هنوز هم مشکلاتی در حوزه بیمه ها وجود دارد، لذا مهمترین هدفی که شرکت های بیمه ای باید دنبال کنند جلب اعتماد ۱۰۰ درصدی مردم است.
رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی گفت: بدبینی نسبت به سوء استفاده های برخی از افراد از صنعت بیمه، استفاده نامشروع از بیمه نامه ها، انجام یکسری اقدامات و صحنه سازی ها؛ دغدغه شرکت های بیمه است ولی مردم هم بدبینی نسبت به شرکت های بیمه دارند، که شرکت های بیمه دنبال بهانه هستند که حق بیمه افراد را پرداخت نکنند، لذا هر دو بد بینی به جا است و باید روال کار اداری طوری باشد که اعتماد مردم جلب شود.
حجت الاسلام حمیدی افزود: شرکت های بیمه تعهداتی دارند که کمتر به آن عمل شده و این مورد به بدبینی مردم دامن می زند؛ لذا شرکت های بیمه باید قبل و بعد از صدور آرا به تعهدات خود به موقع عمل کند.
وی با گلایه از اینکه خسارتی که دو سال بعد پرداخت شود، فایده ای ندارد، گفت: پرداخت به موقع آلام مردم را تسکین می دهد؛ چراکه پرداخت حق بیمه؛ حق به جای مردم است.
وی با تاکید بر اینکه شرکت های بیمه باید اعتماد مردم را جلب و سرعت و دقت در کار و پرداخت به موقع و به جا را مورد توجه و عنایت خود قرار دهند، بیان کرد: باید بین مجموعه بیمه و دستگاه قضایی تعامل بیشتری برقرار شود تا مشکلات مردم مرتفع شود.
رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی با ابراز تاسف از اینکه امروز در جامعه افرادی به هر شکلی صحنه سازی حوادث می کنند، تا پولی را از بیمه دریافت کنند، گفت: این پول دریافتی نه شرعی و نه قانونی و مجاز نیست و باید شرکت های بیمه در این خصوص فرهنگ سازی کنند چراکه این پول حرام است.
حجت الاسلام حمیدی یادآور شد: مردم ما متدین هستند و حتی پول خون بهای خود را نمی خواهند، فقط باید از مسائل و ضمائم فرهنگی استفاده و برای مردم تشریع شود که سوء استفاده از بیمه ها نامشروع است.
وی خاطر نشان کرد: باید شرکت های بیمه و نیروی انتظامی با استفاده از ظرفیت فناوری اطلاعات از تجربیات سایر کشور ها استفاده کنند تا جلوی سوء استفاده های احتمالی از بیمه گرفته شود.
رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی افزود: صحنه سازی حوادث برای دریافت حق بیمه از سوی افراد، باید توسط شرکت های بیمه ثابت شود، لذا شرکت های بیمه ای باید از ابزارهای روز دنیا استفاده کنند تا جلوی سوء استفاده ها گرفته شود.
حجت الاسلام حمیدی گفت: بیمه بیت المال است و دستگاه قضایی باید جلوی سوء استفاده ها را بگیرد و در این خصوص باید شرکت های بیمه با دستگاه قضایی تعامل بیشتری داشته باشند.
نظر شما