تاثیرگذاری تربیت در شخصیت‌سازی/ نتوانستیم بین فرهنگ و دین تعامل ایجاد کنیم

آیت‌الله رمضانی با اشاره به اینکه تربیت یک امر تخصصی و در شخصیت‌سازی تاثیرگذار است، گفت: ما باید فرهنگ را با آموزه‌های دینی تطبیق داده و مهندسی فرهنگی انجام دهیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، آیت‌الله «رضا رمضانی گیلانی» در جمع عزاداران شب عاشورای حسینی(ع) در حسینیه حضرت ابوالفضل العباس(ع) رشت، اظهار کرد: برای شناخت عظمت قیام عاشورا باید ابعاد مختلف شخصیت امام حسین(ع) را مورد بررسی قرار داد.

 

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه امام حسین(ع) شخصیت بی‌نظیر در زمان خود است که نظیر ایشان پیدا نمی‌شود، تاکید کرد: حضرت سیدالشهدا(ع) تربیت یافته امیرالمؤمنین(ع) و حضرت زهرا(س) بود. 

 

وی با بیان اینکه شخصیت یک انسان را از جهت قلمرو درونی و قلمرو بیرونی می‌توان بررسی کرد، افزود: اهل بیت(ع) از نظر قلمرو درونی، پاک و طاهر و از نظر قلمرو بیرونی دارای خانواده‌ای کامل با شخصیت‌های برجسته معنوی و اخلاقی بودند.

 

آیت‌الله رمضانی، بعد تربیتی را موضوعی مهم دانست که در شخصیت‌سازی افراد تاثیرگذار است و اضافه کرد: پیامبر اکرم(ص) به عنوان یک مربی، نقش تعلیم و تربیتی در ارتباط با امیرالمومنین(ع) داشت.

 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با هشدار به خانواده‌ها در خصوص عدم ورود مصرف‌گرایی کاذب در سبک زندگی، تصریح کرد: خانواده‌ها نباید فرزندان خود را به نوعی تربیت کنند که از فضای مجازی و برخی سبک زندگی‌های نادرست الگوبرداری کنند.

 

وی با بیان اینکه در غرب، آموزش و پرورش نقش تربیتی را در فرزندان دارد ولی در اسلام نقش اصلی تربیت با پدر و مادر به ویژه مادر است، تاکید کرد: متأسفانه در برخی موارد مشاهده می‌شود که فرزندان از پدر و مادر تربیت نمی‌پذیرند.

 

آیت‌الله رمضانی با اشاره به اینکه متاسفانه امروزه نوعی ناهمگونی در حوزه تربیتی مشاهده می‌شود، گفت: در داخل خانه یک نوع تربیت، در بیرون خانه نوع دیگری از تربیت و در آمورش و پرورش نیز نوع دیگر تربیت را مشاهده می‌کنیم که سبب می‌شود فرزند چند شخصیت پیدا کند.

 

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) امر تربیتی را یک امر تخصصی دانست و تاکید کرد: نقش مادر در تربیت فرزند اساسی و بسیار حائز اهمیت است.

 

وی با بیان اینکه جامعه امروز با فضای مجازی آمیخته شده و به همین دلیل مشکلاتی به وجود آمده است، تاکید کرد: با وجود اینکه ما با فضای مجازی مخالف نیستیم و آن را فضایی برای رشد و ارتقای اطلاعات، دانش و معرفت می‌دانیم ولی همین فضای مجازی سبب شده تا فرزندان، ادبیات پدر و مادر را متوجه نشوند.

 

آیت‌الله رمضانی با اشاره به اینکه گاهی مشاهده می‌کنیم که رابطه پدر و مادر با فرزند قطع شده است، افزود: تفاوت ادبیات پدر و مادر با ادبیات فضای مجازی مدرن، سبب قطع رابطه والدین با فرزندان شده است.

 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه  باید ادبیات حرف زدن با فرزندان را خوب یاد بگیریم، تصریح کرد: ادبیات و زبانی که با نمونه امروز آن، 20 سال فاصله دارد، سبب شده در امر تربیت فرزندان با مشکل روبرو شویم.

 

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)، افزود: قلمرو تربیتی برای تربیت یک انسانی که شخصیت دینی و مذهبی داشته باشد، سخت شده است.

 

وی با بیان اینکه امروز نتوانستیم بین فرهنگ و دین تعامل ایجاد کنیم، خاطرنشان کرد: ما می‌توانیم فرهنگ را با آموزه‌های دینی تطبیق داده و مهندسی فرهنگی انجام دهیم.

 

آیت‌الله رمضانی افزود: اگر نتوانیم فرهنگ را حفظ کنیم، ذائقه تغییر کرده و از کنترل ما خارج میشود و شاهد پوشش‌هایی می‌شویم که اصلا قابل توجیه نیست.

 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، اضافه کرد: متأسفانه محیط جامعه، محیط تربیتی و محیط خانه، هریک دارای پوشش‌های مختلف هستند که با چند فرهنگ پوششی و فرهنگ رفتاری مواجه می‌شویم.

 

وی با اشاره به اینکه خانواده‌ها برای تربیت فرزندان باید دوره‌های تربیتی را بیاموزند و مشاوره بگیرند، گفت: نوع آموزش‌ها عوض شده و در بخش تعلیم و تربیتی باید روش‌های آموخت.

 

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه امام حسین(ع) شخصیت بی بدیل جهانی است و قیام عاشورای آن حضرت مشابه جهانی ندارد، گفت: شخصیت امام حسین(ع) در بزرگی و عظمت قیام، تاثیرگذار بوده است.

 

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه شخصیت امام حسین(ع)، یارانش و اهل بیت(ع) از هر نظر برجسته بود، افزود: باید هر یک شخصیت‌های حاضر در کربلا مورد بررسی قرار گیرند.

 

وی با بیان اینکه باید از شخصیت امام حسین(ع) و یارانش الگو بگیریم و رفتار خود را حسینی(ع) کنیم، افزود: باید ابعاد حماسی، عرفانی، کلامی و فقهی امام حسین(ع) را مورد توجه قرار دهیم.

 

آیت‌الله رمضانی با تاکید بر اینکه کربلا فقط برای گفتن و گریستن نیست بلکه برای گفتن و الگوپذیری است، تصریح کرد: اگر الگوبرداری کنیم، بهترین دانش‌آموختگان مکتب حسینی(ع) می‌شویم.

 

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری، عاشورا را یک محک و میزان دانست و گفت: باید مطالعه کنیم که اگر ما در کربلا بودیم در کجای صف قرار داشتیم.

کد خبر 830604

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha