به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «کاظم صدیقی» در گردهمایی «فعالان حوزه امر به معروف و نهی از منکر» که صبح امروز (شنبه، 16 شهریورماه) در مجتمع شهید بهشتی برگزار شد، گفت: ما برای اجرای احکام حکومت خدا اهتمام داریم و خود را دلسوز اجرای احکام الهی می دانیم.
رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: امروز نه تنها در ایران و منطقه بلکه یک عزم جهانی برای اجرای فرایض الهی شکل گرفته است زیرا اسلام برای همه بشریت نسخه نجات دارد و ما برای جهانی شدن اسلام تکلیف و وظیفه داریم.
حجت الاسلام صدیقی تصریح کرد: امروز در گام دوم انقلاب، خداوند ولی خود را یاری داد و پرچم مبارزه با فساد، پلیدی و ناهنجاری به دست سیدی پاک و کمربسته و عالم و شجاعی کاردان سپرده شده است که در مدت کوتاهی که آمده عزمی جدی برای مبارزه با فساد که همانا خواسته اقشار مردم به ویژه متدینین است، دارد.
رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر افزود: ما امروز شاهد نابرابری ها، کمکاری، بیکاری، فساد، تبعیض و غفلت در جامعه بودیم.
وی با اشاره به جایگاه امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد: این فریضه مهم کار خدا، رسول خدا(ص) و امامان(ع) بوده است و بدون شک هر انسان اخلاق مداری نسبت به این فریضه دغدغه دارد.
حجت الاسلام صدیقی تصریح کرد: امروز ظلم، جفا، بی تعهدی، تنبلی و بی اخلاقی ویروسی است که همه جامعه را زمینگیر می کند اما برای از بین بردن آن روش و متدی وجود دارد. آمر به معروف به منزله طبیبی است که برای از بین بردن این ویروس باید مرد میدان باشد و برای درمان آن ابزاری داشته باشد وگرنه نمی تواند در این زمینه کارساز باشد.
رییس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر دلسوزی و اخلاص را از ویژگی های آمران به معروف و ناهیان از منکر برشمرد و بیان کرد: امروز متاسفانه شاهدیم که تابلوهای دین، حلال و حرام و فقه متعالی در جامعه از بین رفته است. لازم است فقه و احکام اسلامی در مدارس و دانشگاه ها مورد توجه قرار گیرد چرا که شاهد توسعه فساد در جامعه هستیم و این مربوط به یک شهر و دو شهر نیست. هر جا که می رویم، مردم از فساد جان شان به لب شان رسیده است.
حجت الاسلام صدیقی خاطرنشان کرد: امروز متاسفانه اگر کسی پارتی و پولی نداشته باشد، هیچ آغوشی برایشان باز نیست و می بینیم که حدود الهی نیز تعطیل شده است.
وی بر لزوم ایجاد شعبه های ویژه امر به معروف و نهای منکر در شهرها و مراکز قضایی تاکید کرد و گفت: لازم است قضات در زمینه امر به معروف و نهی از منکر آموزش های لازم را ببینند و آمران به معروف و ناهیان منکر مورد توجه و حمایت قرار گیرند.
وی در ادامه خطاب به آمران به معروف و ناهیان از منکر گفت: در برابر گناه بی تفاوت نباشید و امر به معروف را از رفتار خود شروع کنید و سپس در مرحله بعد تذکر لسانی و در مرحله بعد گزارش به مراجع قضایی را مورد اهتمام قرار دهید.
صدیقی ضرورت توجه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر را ضروری دانست و گفت: در صورت اهتمام به این فریضه است که فساد در جامعه ناامن شده و خوبی پایدار می ماند. وقتی مسئولان جامعه فاسد باشند، فساد در جامعه گسترش می یابد.
حجت الاسلام صدیقی آمران به معروف و ناهیان از منکر را کسانی دانست که مقدمات ظهور توسط آنها فراهم می شود.
نظر شما