سمت و سوی کشور حمایت از تولید است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: سمت و سوی کشور حمایت از تولید است، در مسیر حمایت قرار داریم و اراده حمایت کردن را پیدا می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، «محمدباقر الفت» شب گذشته در جلسه ستاد پیگیری سیاست‌های اقتصادی مقاومتی اظهار کرد: در سال 96 دستورالعملی از سوی ریاست وقت قوه قضائیه و در راستای سیاست های رهبری به دادگستری هاس سراسر کشور ابلاغ شد.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با اشاره به اینکه این دستورالعمل در جهت استفاده از ظرفیت‌های قوه قضائیه در تحقق این سیاست‌ها ابلاغ شد، گفت: ستاد اقتصاد مقاومتی در قوه قضائیه با هدف ایجاد امنیت سرمایه‌گذاری و رفع موانع حقوقی و قضایی تولید ایجاد شد.

 

وی با تاکید بر اینکه مبارزه با مفاسد اقتصادی در این دستورالعمل مورد تاکید قرار گرفته است، ادامه داد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب بر این موارد تاکید کرده است.

 

معاون قوه قضائیه با اشاره به اینکه فرهنگ عمومی کشور ما یک فرهنگ اقتصادی نیست گفت: به فرموده مقام معظم رهبری، نه این برجام نه این توافق به صورت کلی دردی از ما دوا خواهد کرد، نه اینکه این نشست‌ها ما را به سمت حل مشکلات پیش خواهد برد و برای حل مشکلات تنها راه حل پیش رفتن در راستای اقتصاد مقاومتی است.

 

الفت با اشاره به اینکه حاکمیت باید روان کار اقتصاد باشد نه اینکه دست و پای اقتصاد را ببندد، اضافه کرد: سمت و سوی کشور حمایت از تولید است، در مسیر حمایت قرار داریم و اراده حمایت کردن را پیدا می‌کنیم.

 

در ادامه رئیس کل دادگستری استان زنجان هم هدف از تشکیل این جلسه را بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و پیگیری آن عنوان کرد و گفت: اقدامات ویژه‌ای در این ستاد بر اساس سیاست‌های اعلامی ابلاغ شده که شامل تدوین برنامه عملیاتی ستاد در 6 محور بوده است.

 

به گفته اسماعیل صادقی نیارکی، صدور بخشنامه‌های متعدد خطاب به همه حوزه‌های قضایی در راستای حمایت از تولید از جمله منع توقیف اموال شرکت‌های فعال، تشکیل بانک اطلاعاتی واحدهای صنعتی استان از جمله واحدهای تعطیل، فعال و نیمه فعال و درج مشکلات آنها از جمله اقداماتی است که در حوزه حمایت از واحدهای تولیدی انجام شده است.

 

وی اضافه کرد: خروجی این جلسات حدود 30 مصوبه بوده که برای فعالان در حوزه اقتصاد مثمر ثمر بوده و همچنین 78 مورد پیگیری مشکلات فعالان اقتصاد را داشتیم.

 

 

رئیس کل دادگستری استان زنجان با اشاره به اینکه شرکت «ابهر بافت» یکی از شرکت هایی بود که مشکل آن حل شد، گفت: شرکت «ابهر بافت» دارای سرمایه‌گذاری 500 میلیارد تومانی بود و با حفظ آن 600 فرصت شغلی برای استان ایجاد شد.

 

وی با بیان اینکه امروز 21 درصد واحدهای فعالی که در گذشته فعال بودند نیمه فعال و تعطیل شده‌اند که تلاش ما این است که آنها را فعال کنیم، افزود: 75 درصد تولید شمش روی کشور در زنجان رخ می‌دهد اما امروز این صنعت با مشکلاتی مواجه شده است که از جمله آن تامین مواد اولیه است.

 

معاون اقتصادی استاندار زنجان نیز در این جلسه اظهار کرد: در استان یک هزار و 30 واحد فعال و نیمه فعال داریم که 20 درصد از واحدهای تولیدی استان تعطیل است که توجیه اقتصادی ندارند.

 

فرامرز نیک سرشت با اشاره به اینکه هشت واحد تولیدی و صنعتی در آستانه ورشکستگی هستند، ادامه داد: همکاری دستگاه قضایی در حل مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی بسیار خوب است.

 

وی افزود: از جمله درخواست‌های صنعتگران از واحد قضایی تسریع در پرونده‌های ارسالی به محاکم برای کوتاه شدن برخورد با قاچاقچی و متخلف، سخت‌گیری بیشتر در امر صدور قرارهای تأمین وثایق، تفکیک پرونده‌های قاچاق نسبت به سایر پرونده‌ها، تجزیه و تحلیل اطلاعات مربوط به قاچاق و حمایت از مدیران خدوم همراه با برخورد با متخلفان است.

کد خبر 829156

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha