مردم نقش اساسی  در مدیریت بحران دارند

نجار گفت: مدیریت بحران فقط مربوط به سازمان ما نیست، بلکه مدیریت بحران کف جامعه تا صدر است و مردم در این بحث، اساس کار هستند.

به گزاررش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین، «اسماعیل نجار» در همایش ملی تخصصی درس آموخته ها، تجربیات، فرصت ها، چالش ها و تهدیدات سیل اخیر که امروز (سه شنبه ۱۲ شهریور) در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد، بیان کرد: امسال مدیران بحران در استان ها، سال پرزحمت و کاری را آغاز کردند و کار بزرگی را سامان دادند که جای تشکر دارد.

 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به قانون مدیریت بحران ادامه داد: قانون مدیریت بحران در چهارم شهریور ماه ابلاغ شد و ما سعی کردیم از همان ابتدا اقدامات مقدماتی را برای اجرایی شدن این قانون انجام دهیم و این قانون ظرفیت خوبی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

وی عنوان کرد: لازم است در این حوزه آیین نامه ها و دستورالعمل ها به خوبی تدوین شود؛ با اجرای این قانون بسیاری از مشکلات و معضلاتی که همه شما مدیران بحران در استان ها دارید و همچنین فرمانداران، بخشداران و شهرداران مرتفع می شود.

 

نجار تأکید کرد: جایگاه مدیریت بحران بسیار رفیع و مهم است و به خصوص بعد از حادثه سیل در کشور، همه شاهد بودند که مدیریت بحران چه جایگاه مهمی دارد و اگر کوچکترین کم کاری شود و مشکلی پیش آید، باید تا انتها پاسخگو باشد.

 

وی خاطر نشان کرد: امیدواریم با اجرای صحیح این قانون مشکلات را حل کنیم و بتوانیم جایگاه مدیریت بحران را در جامعه تبیین و مشخص کنیم.

 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه اظهار کرد: مدیریت بحران فقط مربوط به سازمان ما نیست بلکه مدیریت بحران کف جامعه تا صدر است و مردم در بحث مدیریت بحران، اساس کار هستند.

 

وی گفت: وقتی کسی می خواهد واحد مسکونی احداث کند، این فرد در ایمن ساخته شدن منزلش نقش دارد به طوری که فرد مالک باید از مهندس ناظر، نظارت دقیق را مطالبه کند و نتیجه این امر می شود واحد مسکونی در سرپل ذهاب که با وجود وقوع زلزله، آسیبی ندید، خانه ای که با مصالح معمولی و رعایت آیین نامه احداث شده بود.

 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به وقوع سیل در فروردین ماه تصریح کرد: در کشور ۱۴۷ هزار کیلومتر رودخانه داریم و انتظار همه است وقتی سیلی می آید، در مدت کوتاهی، مشکلاتی که از ۵۰۰ سال قبل تاکنون انباشته شده ظرف مدیریت بنده، فرماندار و یا شهردار برطرف شود.   

 

وی خاطر نشان کرد: مطالعه ای که برای رودخانه ها و سیلاب داریم، ۲۵ ساله است و ما در پل دختر بازگشت ۵۰۰ ساله را داشتیم و حال آیا باید ۴۷۵ سال مطالعه صورت نگرفته را من پاسخ دهم.

 

نجار یادآور شد: ما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم و با توجه به حادثه خیز بودن کشور، باید این فاصله را پر کنیم و همه در این خصوص مسئولیت داریم.

 

کد خبر 828515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha