صنعت آبنبات، یک ظرفیت اقتصادی قابل عرضه در سطح ملی و بین المللی است

رئیس اتاق بازرگانی خراسان شمالی، صنعت آبنبات را یک ظرفیت اقتصادی قابل عرضه در سطح ملی و بین المللی دانست و بر اهمیت و ضرورت معرفی آبنبات بجنورد در سایر استان های کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان شمالی؛ محمد صمدی، در نخستین جشنواره «بجنورد، شهر آبنبات» با اشاره به  اهداف اصلی برگزاری این جشنواره به بهبود رونق تولید، معرفی و برند سازی آبنبات اشاره کرد و افزود: به منظور توسعه، شناخت و رونق تولید این محصول و رفع مشکلات و دغدغه های واحدهای تولیدی آبنبات، اتاق بازرگانی خراسان شمالی باهمکاری برخی از دستگاه های اجرایی، اساتید و کارشناسان و واحدهای تولیدی استان جلسات متعددی را برگزار کرد و بازدیدهای میدانی از کارگاه های آبنبات ریزان انجام گرفت.

 

رئیس اتاق بازرگانی خراسان شمالی، از صنعت آبنبات در استان به عنوان یکی از ظرفیت های اقتصادی قابل عرضه در سطح ملی و بین المللی یاد کرد و بر اهمیت و ضرورت معرفی آبنبات بجنورد در سایر استان های کشور تاکید کرد.

 

صمدی، خواستار حضور بیشتر این صنف در نمایشگاه های داخلی و خارجی به منظور تبلیغ و بازاریابی این محصول در سطح ملی و بین المللی شد.

 

وی با بیان این که آبنبات یکی از سوغات معروف و اصیل استان خراسان شمالی است، گفت: با برند سازی و صادرات  این محصول می توانیم رونق اقتصادی و اشتغال زایی بالایی برای استان و کشور به ارمغان آوریم.

 

رئیس اتاق بازرگانی خراسان شمالی به برخی از مشکلات واحدهای تولیدی آبنبات بجنورد اشاره کرد و متذکر شد: رفع این مهم، حمایت و همکاری مسئولان استانی و کشوری را می طلبد بنابراین خواستار همکاری بیش از پیش دستگاه های اجرایی استان با واحدهای تولیدی آبنبات بجنورد هستیم.

 

وی راه اندازی و ایجاد بازارچه سوغات به ویژه آبنبات بجنورد را یکی از پیشنهادات مهم برای توسعه و شناخت بیشتر سوغات استان ذکر کرد و خواستار راه اندازی این بازارچه در سطح شهر بجنورد شد.

 

دکتر براتی زاده، معاونت غذا و داروی استان خراسان شمالی نیز آبنبات را یکی از هنرهای اصیل هنرمندان بجنوردی دانست و خواستار همکاری بیش از پیش مسئولان در بحث سرمایه گذاری برای این محصول  و ایجاد اشتغال در استان شد.

 

وی به پتانسیل بالای آبنبات بجنورد جهت صادرات به دیگر استان های کشور اشاره کرد واظهار داشت : انتظار داریم رسانه ها و به ویژه صداوسیما و مسئولان در بحث تبلیغات جهت رونق تولید آبنبات بجنورد اهتمام ویژه ای داشته باشند.

 

براتی زاده مشکل اصلی آبنبات بجنورد را عدم برند سازی این محصول اعلام کرد واظهار داشت: دراین زمینه همه باید دست در دست هم دهیم این میراث را حفظ و ماندگار کنیم.

 

رضا فدایی، رئیس اتحادیه آبنبات سازان بجنورد نیز با قدردانی از اقدام موثر اتاق بازرگانی به منظور برگزاری اولین جشنواره «بجنورد شهر آبنبات» خواستار تداوم برگزاری این گونه جشنواره ها به صورت سالانه به منظور شناخت و معرفی بیشتر این محصول شد.

 

اجرای موسیقی محلی و پاپ، تقدیر از عکاسان برتر چالش عکس آبنبات، تقدیر از عکاسان برتر جشنواره کندک، تقدیر از پیشکسوتان صنعت آبنبات، حضور و اجرای هنرمندانی از جمله صدقی، نویسنده کتاب آبنبات بجنورد، علی قمی  قهوه چی معروف برنامه عصر جدید، عباس ناصری کاریکاتوریست بجنوردی از دیگر برنامه های این جشنواره بود.

 

 

 

کد خبر 827184

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha