نمایشگاه «غدیر» نمایان گر قله هنر ایرانی اسلامی است

معلمی معتقد است، نمایشگاه هایی همچون« غدیر» برای هنرمندان تازه کار و دانشجویان هنر به منظور تجربه اندوزی، کسب علم و تجربه از فضای کاری و ایده گرفتن بسیار مفید و موثر است.

خبرگزاری شبستان، سرویس فرهنگی- مریم داوری: نمایشگاه هنرهای تجسمی با عنوان «غدیر» در رشته‌های مختلف همچون پوستر، نقاشی خط، تایپوگرافی، خوش‌نویسی و عکس با موضوع تجلی نام امیرالمؤمنین(ع) در گالری خانه عکاسان حوزه هنری برپاشده است. در این نمایشگاه 40 اثر از آثار هنرمندان محمدصابر شیخ رضایی، محمد توکلی، مسعود نجابتی، سعید محمودی ازناوه، نصرالله افجه‌ای، فراس عباس، امیر حسامی‌نژاد، حمیدرضا کشاورزی، سیدمهدی میرحیدری، محمد توکلی، ملک‌محمد قزوینی، جلیل رسولی، ملک‌محمد قزوینی، محمد خیاطی، رضا بدرالسماء، سیدرسول آقامیری، رسول معصوم‌زاده، مجید جدیدی و احمد عزیزپور به نمایش در آمده است. به بهانه برپایی این نمایشگاه گفتگویی با «مجدالدین معلمی»، معاون هنری حوزه هنری ترتیب دادیم که بدین شرح است:

 

 توضیحی در مورد نمایشگاه «غدیر» بدهید.

 این نمایشگاه منعکس کننده مجموعه اتفاقاتی است که بخشی از آنها تاریخی و بخشی نیز به روز است که توسط هنرمندان ایرانی در قالب هنری در مورد نام مولا امیر المونین(ع) ارایه شده است. همزمان با برپایی این نمایشگاه از تابلوی «ولایت» اثر «حبیب الله صادقی» رونمایی شد . این تابلو در نگاه خانه حوزه هنری به نمایش در آمده است.

 

نمایشگاه «غدیر» را با همکاری کدام مرکز برپا کردید؟

نمایشگاه غدیر بخشی از زحمات کانون هنر شیعی است که با همکاری حوزه هنری در خانه عکاسان بر پا شده است.

 

نمایشگاه «غدیر» تا چه زمانی در خانه عکاسان حوزه هنری برپاست؟

 این نمایشگاه به مناسبت عید غدیر خم در 27 مرداد افتتاح شد و تا نهم شهریور برپاست.

 

حوزه هنری در برپایی نمایشگاه های خود تا چه اندازه به مناسبتهای ملی و مذهبی توجه دارد؟

طبیعتا یکی از بخش هایی که در حوزه هنری به آن توجه می کنیم، وقایع و مناسبت های روز است تا واکنش هنرمندان به این وقایع را ببینیم و آثار آنها را در معرض دید عموم قرار دهیم.

 

برای اینکه آثار هنری به نمایش در آمده در حوزه هنری، در سطح شهر نیز به نمایش در آید چه رایزنی هایی انجام داده اید؟

تلاش داریم که  این کارها غیر از اینکه در فضای گالری دیده می شود ، در فضای عمومی هم به نمایش گذاشته شود. در 25 مرداد در نماز جمعه شاهد اکران مجموعه آثار نمایشگاه غدیر بودیم. سعی می کنیم در شهرستانها هم این اکران و نمایش عمومی صورت گیرد. قبلا اعلام کردیم و الان هم اعلام می کنیم ، شهرداری مناطق مختلف در هر جایی آمادگی داشته باشند که آثار هنری را اکران عمومی کنند، ما حاضر به همکاری کامل هستیم و آثار متعدد هنری در رشته های مختلف را به صورت رایگان در اختیار آنها قرار می دهیم.

 

نمایشگاه هایی همچون «غدیر» چقدر می تواند هنر اسلامی را به جوانان معرفی کند؟

طبیعتا نمایشگاه هایی مثل غدیر جلوه خوب و شایسته ای از فعالیت های فاخری است که اساتید هنر انجام می دهند و قله هنر ایرانی اسلامی را نشان می دهند. این گونه نمایشگاه ها به ویژه برای هنرمندان تازه کار و دانشجویان هنر به منظور تجربه اندوزی ، کسب علم و تجربه از فضای کاری و همچنین ایده گرفتن می تواند بسیار مفید و موثر باشد.

 

 

کد خبر 825222

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha