حجت الاسلام « عباس گروهی »، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: اصل واقعه مباهله از این جا آغاز شد که عده ای از نخبگان مسیحی نجران که نسبت به حقانیت دین اسلام و رسالت پیامبر اکرم (ص) شک و شبهه داشتند برای دستیابی به حقیقت این امر به مدینه رفتند و با پیامبر اکرم(ص) دیدار و گفتگو کردند.
امام جمعه رودبار جنوب، افزود: از آنجایی که سخنان پیامبر اکرم(ص) حق و سخنان آنها باطل بود بنابراین پیغمبر (ع) سخنان باطل آنها را نپذیرفتند و آنها نیز سخنان حق پیامبر (ص) را قبول نکردند.
وی، بیان داشت: در نهایت نتیجه این دیدار و گفتگو، قرار بر مباهله شد.
حجت الاسلام گروهی، اظهار داشت: مباهله به معنای نفرین کردن است، در مباهله طرفین در یک مکان جمع شده و عده ای را به همراه خود می آورند و از خدا می خواهند که دروغ گو را رسوا کرده و به عذاب اللهی گرفتار کند.
امام جمعه رودبار جنوب، عنوان داشت: موعد مباهله رسید، در مکانی مشخص مسیحیان نجرانی حضور یافتند سپس پیامبر اکرم(ص) را دیدند که با اهل بیت خود به مباهله می آید.
وی، اضافه کرد: مسیحیان با دیدن این صحنه دریافتند که اگر پیامبر حق نبود به همراه اهل بیت خود برای مباهله نمی آمد و چنانچه پیغمبر (ص) و اهل بیت ایشان، نفرین کنند آنها (مسیحیان نجران) هلاک می شوند بنابراین از مباهله صرفه نظر کردند.
حجت الاسلام گروهی، با اشاره به این که واقعه مباهله دارای پیام هایی بود، افزود: این واقعه مهم که در صدر و تاریخ اسلام رخ داد، نشان دهنده و بیانگر حقانیت دین اسلام و منطق پیغمبر (ص) است.
امام جمعه رودبار جنوب، بیان داشت: از این واقعه مهم تاریخی می توان این درس را گرفت که حق همیشه پیروز شدنی است حتی اگر دشمنان در مقطع ای حق را باطل جلوه داده و بخواهند که از واقع و حوادث به نفع خود بهره ببرند اما در نهایت حق پیروز می شود.
وی، اظهار داشت: معنای جامع، کامل و پیام واقعه مباهله، روز پیروزی حق بر باطل است.
حجت الاسلام عباس گروهی، گفت: از مباهله می توان این درس را گرفت که حق همیشه پیروز شدنی است حتی اگر دشمنان در مقطع ای حق را باطل جلوه داده و بخواهند که از واقع و حوادث به نفع خود بهره ببرند اما در نهایت حق پیروز می شود.
کد خبر 825200
نظر شما