به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از شاتا، «پیمان زندی» با اشاره به اینکه ۱۳۶ اتحادیه در تهران فعالیت میکند، گفت: در ۵ ماه گذشته ما با ۵۲ اتحادیه نشست برگزار کردیم و هدف از این اقدام اطلاع از مشکلات تخصصی فعالان صنفی است.
رییس مرکز اصناف و بازرگانان با تاکید بر اینکه فصل بازگشایی مدارس نزدیک است، ادامه داد: انتظار داریم فعالان صنفی این حوزه در نمایشگاههای ویژه بازگشایی مدارس حضوری فعال داشته باشند و به آرامش بازار در این شرایط کمک کنند. ما صدای رسای اصناف در دولت هستیم و مطمئن باشید برای احقاق حقوق فعالان صنفی از هیچ تلاشی فروگذار نمیکنیم.
زندی در توضیح این مطلب ادامه داد: به عنوان مثال در بحث عینک و اپتیک فعالان صنفی اعتراضی به ورود پزشکان به مساله فروش عینک داشتند و از این رو مذاکراتی جدی و فشرده با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار کردیم.در عین حال در خصوص ساماندهی و مدیریت متمرکز و واحد در حوزه حمل و نقل "آنلاین" با شهرداریها، و وزارت کشور مذاکراتی داشتیم و نتایج خوبی حاصل شده است.
او با اشاره به اعتراضات اعلامی از سوی صنف تهیه کنندگان فتوکپی و اوزالید مبنی بر ورود دانشگاهها، دفاتر نیروی انتظامی ، شهرداریها، دارایی و دادگستری به حوزه کاری این صنف گفت: رسیدگی به این موضوع نیز در دستور کار ما قرار خواهد داشت.
رییس مرکز اصناف و بازرگانان با تاکید بر اینکه برگزاری این نشستها تداوم خواهد داشت،از همه فعالان صنفی خواست مشکلات خود را برای پیگیری و رفع اعلام کنند و گفت: شخص وزیر صنعت، معدن و تجارت به اثرگذاری خانواده بزرگ اصناف اعتقاد دارد و بیتردید این مساله برای ما از اهمیت فوقالعاده ای برخوردار است.
در این نشست رییس اتحادیه صنف "صحاف، صنف سازندگان کلیشه و لیتوگرافی ، مهر و پلاک و چاپ و اسکرین" ، "فروشندگان جراید" ، "چاپخانه داران"، "فتوکپی و اوزالید"، "فروشندگان کاغذ و مقوا" ، "وارد کنندگان کاغذ ، مقوا ، سلولزی"، نماینده "انجمن صنفی کارفرمایی کاغذهای سایز شده و دفترچه دانش آموزان"، صنف "ناشران و کتابفروشان و فروشندگان نوشت افزار و لوازم مهندسی" حضور داشتند.
روسای این اتحادیهها مشکلات خود در حوزه تامین مواد اولیه ، خصوصا کاغذ را طرح کردند و خواستار پیپگیری موضوع شدند.
برخی روسای اتحادیهها از واگذاری اختیارات وزارت صمت به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه کاغذ گلهمند بودند و این موضوع را زمینه بروز مشکلات صنفی میدانستند اما زندی در پاسخ به این اعتراضات گفت: بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در کمیسیون صنایع و معادن و کمیسیون فرهنگی، مسئولیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه محتوای چاپ و نشر است و وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه صنفی و بازار کاغذ مسئولیت دارد.
عوض پور«نائب رییس اتاق اصناف» که در این نشست حضور داشت نیز از پذیرش درخواست معرفی یک نماینده از اتحادیههای چاپ و نشر در کارگروه کاغذ خبر داد.
در این نشست که با حضور درستی،نماینده وزیر در اتاق اصناف، جواد کلاهدوزان بازرس ویژه وزیر صنعت، معدن و تجارت و آقایان مهدوی و نظری معاونان مرکز اصناف و همچنین نماینده سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و همچنین اتاق اصناف تهران برگزار شد؛درستی،نماینده وزیر نیز تاکید کرد مرکز اصناف و اتاق اصناف برای حل مشکلات صنفی پیشقدم هستند.
به گفته وی پیشنهاداتی که برای حل مشکلات ارائه میشود با دقت مورد بررسی قرار می گیرد.
نشستهای منطقهای با اصناف در راه است
در حاشیه این نشست احمد علیبابایی«مشاور دبیر هیات عالی نظارت و مسئول پیگیریهای ویژه» که دبیری جلسه را عهده دار بود، گفت: از آنجا که بهرهمندی از توانمندیهای بخش خصوصی میتواند راهکار عبور از بحران اقتصادی را در این مقطع در پی داشته باشد، با تصمیمات مدیریت محترم مرکز اصناف در نظر داریم جلسات مستقیم و نشستهای مشابه با تشکلهای صنفی همگن را به صورت ادواری برگزار کنیم تا مسائل و مشکلات مورد توجه و پیگیری قرار گیرد.
بابایی گفت: تا کنون چهار جلسه برگزار شده و قصد داریم به صورت منطقه ای نیز در سطح کشور از این دست جلسات را دنبال کنیم.
اصناف پیشقدم شوند
جواد کلاهدوزان«دستیار ویژه وزیر صنعت،معدن و تجارت» نیز در این نشست با تشکر از پیمان زندی«رییس مرکز اصناف و بازرگانان» برای تلاش برای رفع مشکلات اصناف گفت: وزیر صنعت، معدن و تجارت قلبا به تفویض اختیارات به اصناف اعتقاد دارند و از تمامی فعالان صنفی می خواهم هر کجا مطمئن هستند میتوانند مسئولیت به عهده بگیرند و از پس اداره بازار برآیند پیشقدم شوند.
او گفت: خوشبختانه وزارت صنعت، معدن و تجارت ۲۴ ساعت در حال تلاش برای رفع مشکلات است و در بحث کاغذ نیز تصمیماتی که تا کنون اتخاذ شده قابلیت بازنگری دارد و دوستان صنفی می توانند پیشنهادات خود را برای رفع مشکلات محدود کنونی ارایه کنند./
نظر شما