به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام حسین صنعت پور امیری در مراسم گرامیداشت روز پزشک و همچنین تجلیل از پزشکان نمونه ارتش با تبریک روز پزشک گفت: نگاه اسلام و قرآن به زندگی انسان نگاهی ترکیبی است که برگرفته از دنیا و آخرت است؛ نسخه ای که تنها دنیا در آن تجویز شود، موثر نیست و نسخه ای هم که فقط آخرت را ببیند، به کار نمی رود؛ در حالی که قرآن دنیا و آخرت را با یکدیگر دیده است و هر دو را با هم نمایش می دهد.
رییس عقیدتی سیاسی ستاد ارتش با اشاره به نگاه اسلام به حرفه پزشکی اظهار کرد: پزشکان حرفه خود را دنیایی و مادی نبینند. کسی که به طبابت دست می زند، اولین شرط آن تقوا و پرهیزگاری است و طبق سخنان حضرت علی (ع) از شروط اصلی طبابت تقوا و پرهیزگاری است.
وی ادامه داد: همان گونه که یکی از ویژگی های روحانی تقوا و پرهیزگاری است، حرفه پزشکی نیز از این صفت به دور نیست و حتی در بسیاری از مشکلات و آسیب های اجتماعی می بینیم که دلیل آن دور ماندن جامعه و مسئولان از تقوا است.
حجت الاسلام صنعت پور امیری ادامه داد: آراستگی به صفات اخلاقی از دیگر ویژگی های حرفه پزشکی است که از آن جمله می توان به سعه صدر، گذشت، ایثار، فداکاری و صبر و حوصله اشاره کرد. کسی که وارد حرفه پزشکی می شود، باید از حسن اخلاق برخوردار باشد. کسانی که به پزشک مراجعه می کنند، قطعا با مشکلی مواجه هستند؛ پس لازم است پزشک با سعه صدر به مشکلات بیمار رسیدگی کند و در درمان آن تلاش کند.
وی افزود: تحلیل و درک درست از جایگاه حرفه پزشکی نباید ما را دچار غرور کند تا خودمان را از جامعه بالاتر ببینیم. نگاه ما به این حرفه باید مانند نگاه قرآن باشد.
رییس ستاد عقیدتی سیاسی ارتش با بیان اینکه نگاه به نعمت های خداوند به دو شکل قرآنی و قارونی است، اظهار کرد: حضرت سلیمان از جمله پیامبرانی بود که خداوند نعمت های زیادی را به او داد اما هیچ گاه دچار غرور نشد و این همان نگاه قرآنی است که باید به نعمت ها داشته باشیم یعنی انسان خود را باید در طول نعمت ها ببیند.
وی گفت: نگاه قارونی به نعمت ها همان نگاهی است که در تعبیر قرآن به قارون اشاره شده است و قارون خود را صاحب اموال می داند. اطبا خود را مسبب الاسباب خدا باید بدانند تا بتوانند در کار خود موفق باشند.
نظر شما