به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حجتالاسلام مهدی ستوده، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، صبح امروز( 21 آبان) در آیین اختتامیه دومین کارگاه آموزشی اساتید گفتمانهای دینی در اردبیل، اظهار کرد: اغلب این گفتمانها با محوریت امامشناسی، بصیرتافزایی، شبههزدایی مسایل و احکام دینی، شناخت عرفانهای واقعی و تشخیص آن با عرفانهای کاذب و بسیاری از وارد آوردن ایرادات و شبهات در باب مسایل و احکام دینی برگزار شده و در آینده نیز با همین رویه برگزار میشود.
وی با اعلام اینکه برای برگزاری این گفتمانها به ویژه در مدارس و دانشگاهها از اساتید برجسته حوزه علمیه قم استفاده شده است، تصریح کرد: ما معتقدیم این گفتمان ها به یک تبادل اطلاعات و افکار مناسبی تبدیل شده و باید به صورت فراگیر زمینه تحول معنوی و آشنایی جوانان با مسایل معرفتی و مکتبی را فراهم کند.
حجت الاسلام ستوده به ثمرات مفید برگزاری این گفتمانها اشاره کرد و افزود: گفتمانهای دینی که پیامد آن ارتقای سطح سواد و معلومات است زمینه هدایتگری اقشار مختلف جامعه به ویژه مخاطبان جوان و نوجوان را فراهم میآورد و یک باب روشن برای هدایتگری واقعی است.
این مسئول با برشمردن اهداف چنین کارگاه هایی، خاطرنشان کرد: بازشناسی، دعوت از اساتید مجرب با اولویت بومی و ارتقای علمی و کیفی اساتید شرکتکننده در گفتمان های دینی از جمله اهدافی است که ما در این کارگاه ها به دنبال دست یافتن آنها هستیم.
وی اضافه کرد: تبلیغات اسلامی به عنوان مسئول اصلی کنترل، نظارت و برگزاری این گفتمانها تلاش میکند با ابزارها و شیوههای مختلف توانمندی اساتید گفتمانهای دینی را در معرض آزمایش و بررسی قرار دهد تا بتوانیم در یک فرصت مناسب توانمندیها را بیش از هر زمان دیگر نشان دهیم.
حجت الاسلام ستوده، رفع نقاط ضعف و افزایش نقاط قوت با طرح مسایل و دانشافزایی و ارتقای مهارتهای جدید را ضروری اعلام کرد و ادامه داد: انتقال تجربیات جز برنامههای اداره کل تبلیغات اسلامی در باب ارتقای کیفی برگزاری این گفتمانها است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، تلاش دشمنان را برای ترویج اندیشههای سست، بیبنیان و عرفانهای کاذب در بین جوانان و نوجوانان را یادآور شد و گفت: یکی از راههای استکبار برای منحرف کردن نسل آینده ما شبههافکنی مسایل دینی است تا بتوانند جوانان ما را از آرمان و ارزشهای دینی و مکتبی دور کرده و باب معرفت حقیقی را ببندند.
حجت الاسلام ستوده افزود: برای مقابله با چنین رویهای ما به ابزار نشستها و گفتمانهای فراگیر با طرح مسایل متعدد و اساسی با روش شفاف و بیان واقعیتها نیاز داریم تا با افزوده شدن به بصیرت جوانان و نوجوانان بتوانیم از دام دشمن نسل آینده را نجات دهیم.
گفتنی است، در این کارگاه آموزشی که به مدت دو روز برگزار شد، علاوه بر مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل اساتیدی از جمله حجتالاسلام بهزاد، امین فتحی و حجتالاسلام مصلی در باب نحوه گفتمان صحیح، روانشناسی گفتار و شیوههای رفتارشناسی با نوجوانان و جوانان با شرکتکنندگان به بحث و تبادل نظر پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما