حجت الاسلام و المسلمین «سعید روحانی» در گفت وگو با خبرگزاری شبستان در قم درباره برگزاری سی و دومین جشنواره فیلم کودکان و نوجوان در قم اظهار داشت: برگزاری جشنواره با اهدافی نظیر آشنا کردن نوجوانان و جوانان با هنر و ارائه مفاهیم ارزشی در قالب هنر به این نسل از اقدامات بسیار خوب به شمار می آید.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد قم افزود: یکی از نکات مهم این جشنواره این است که تعدادی از نوجوانان را با محتوای فیلم و موسیقی و نحوه بیان موضوع و سنخیت با مخاطب آشنا کرده و سپس داوری فیلم را به این افراد می سپارند.
وی این مساله را سبب هماهنگ شدن نوجوانان با هنر عنوان کرد و اظهار داشت: ما در جامعه به چنین کارهایی نیاز داریم و بنده از این مساله بسیار خوشحال هستم.
حجت الاسلام والمسلمين روحاني ادامه داد: ما بلافاصله پس از آگاهی از برگزاری جشنواره وارد عمل شده و امشب 120 تن از اعضای کانون های مساجد را برای تماشای فیلم به سینما آوردیم.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد قم تأکید کرد که اگر قرار است برای نوجوانان و جوانان کاری زیبا انجام دهیم از دو ماه پیش که برنامه ریزی برای آغاز جشنواره آغاز شده بود، به ما اطلاع می دادند تا برای همه روزهای جشنواره برنامه ریزی می کردیم.
وی خاطرنشان ساخت: کانون های مساجد بستر خوبی برای چنین برنامه هایی است و انتظار داشتیم دستاندرکاران جشنواره که چنین برنامه خوبی را تدارک دیده اند، پیش از این به ما اطلاع می دادند. البته مطمئنا غفلت صورت گرفته است و ما نیز اعتراضی نداریم .
وی با تقدیر و تشکر از عاملان جشنواره بیان داشت : امیدواریم در برنامه های بعدی به ما اطلاع داده شود تا ما نیز بتوانیم خدمتگزاری کنیم.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد قم که به همراه اعضای کانون های مساجد به تماشای فیلم «23 نفر» نشسته بود، درباره این فیلم گفت: من دنبال فیلم بوده و دوست داشتم که این فیلم را ببینم چرا که یک فیلم ارزشی و دفاع مقدسی بود.
وی افزود: نسل سوم و چهارم انقلاب با جنگ آشنا نیستند و مطالبی را شنیده و خوانده اند اما این مطالب را نمی توان با تعریف به دیگران منتقل کرد. زبان هنر یک زبان تاثیرگذار است و باید جنگ را به این زبان به نوجوانان و جوانان منتقل کرد.
حجت الاسلام والمسلمین روحانی تصریح کرد: اگر همین داستان را برای بچه 17 ساله تعریف می کردم با اینکه این فیلم را تماشا کند، بسيار متفاوت بود و مطمئنا تاثیرگذاری فیلم بسیار بیشتر است.
وی هنر را زبان رسا توصیف کرد و اظهار داشت: باید سعی کنیم از این ابزار استفاده کنیم كه بسیار تاثیرگذار است. البته برخی نقدها به فیلم وارد است، به عنوان مثال در برخی مقاطع فیلم که افراد به زبان عربی سخن می گفتند، ارتباط مخاطب با فیلم قطع می شد.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد قم افزود: لهجه های متعدد و مختلفی در این فیلم بود اما گاهی صداها نامفهوم بود و برخی مطالب را از دست می دادیم.
نظر شما