توسعه مراکز تحقیقاتی و پژوهشی رویکرد دانشگاه علوم پزشکی است

نیکبخت، با اشاره به رویکرد دانشگاه علوم پزشکی در توسعه خدمات بهداشت و درمان، گفت: تقویت مراکز تحقیقاتی و پژوهشی از دیگر موارد مورد تاکید دانشگاه علوم پزشکی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « محمدرضا نیکبخت»، امروز(3 شهریور) در جمع خبرنگاران، افزود: ایجاد سلامت پایدار در جامعه و توسعه خدمات بهداشت و درمان مهم ترین رویکرد برنامه های دانشگاه علوم پزشکی است.

 

 سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی لرستان تلاش می کند در تمامی بخش‌ها اعم از بهیاران، پرستاران، پزشکان و کادر اداری شبانه‌روزی جهت تقویت  شاخص های بهداشتی و درمانی و سلامت و جلوگیری از بیماری‌ها اقدام کند.

 

وی با اشاره به شاخص های جسمی، روانی، روحی و فرهنگی سلامتی، بیان کرد: تلاش می شود شاخص های درمانی در استان ارتقاء یابد.

 

نیکبخت با بیان شاخص های حوزه پژوهشی در استان، افزود: دانشگاه علوم پزشکی لرستان در حوزه پژوهش و مرکز تحقیقات نیز وضعیت خوبی دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: یکی از مراکز دانشگاه علوم پزشکی لرستان از بین 350 مرکز پژوهشی دارای رتبه 16 در سطح کشور است و تلاش ما بر این است که بتوانیم اعضای هیئت علمی بیشتری را در راستای توسعه و گسترش بخش‌های بالینی جذب کنیم.

 

نیکبخت، با اشاره به برنامه های حوزه بهداشت و درمان سلامت دانشگاه علوم پزشکی در هفته دولت، ادامه داد: طرح ملی بسیج فشار خون با رویکرد غربالگری جمعیت بالای 30 سال سن غربالگری در استان برگزار شد.

 

وی ادامه داد: در این طرح بیش از 800 هزار نفر بالای 30 سال سن در لرستان غربالگری شده که از این جمعیت بالای 200 هزار نفر دارای پیش‌فشارخون بوده و یا استعداد مبتلا به فشار خون  را داشته اند و 74 هزار نفر نیز دارای فشارخون مطلق بودند.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان، با اشاره به برنامه های حوزه بهداشت و درمان،  افزود: موضوع پزشک خانواده، نظام ارجاع و پرونده الکترونیک مورد توجه قرار گرفته است.

 

وی اظهار داشت: با اجرای پرونده الکترونیکی اطلاعات و سابقه بیمار در سامانه ثبت خواهد شد که در این صورت از اعزام بی‌مورد بیماران و تجویز داروی اضافی جلوگیری خواهد شد.

 

نیکبخت، همچنین با اشاره به مساله دارو وکمبودهای دارویی در استان، گفت: به رغم تحریم‌ها تلاش های خوبی برای تامین دارو انجام شده است.

 

وی اظهار کرد: در این راستا قرارگاهی متشکل از معاونت غذا و دارو، معاونت‌های درمان و بهداشت و همچنین بیمه‌ها تشکیل شده است تا نیازهای دارویی بررسی و با تامین به موقع دارو از سردرگمی بیماران جلوگیری شود.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان، در ادامه با اشاره به خدمات دانشگاه علوم پزشکی، گفت:  طی سیل اخیر 552 تیم بهداشتی به منطقه سیل‌زده اعزام و 34 هزار و 905 نفر نیز توسط پزشکان ویزیت شدند.

 

وی تصریح کرد: 181 محموله بهداشتی، دارویی در قالب 86 پرواز به مناطق سیل‌زده استان ارسال شد و 14 هزار و 934 مادر باردار و 38 هزار و 955 نوزاد نیز مورد مراقبت قرار گرفتند.

کد خبر 824560

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha