با بسیج مترجمان مسلمان منابع مکتوب را از حصار جغرافیایی خارج کنیم

دکتر سیدمحمد حسینی بااشاره به خلاء قدرت در کشورهایی همچون تونس، لیبی و مصر گفت: در چنین شرایطی همکاری و همفکری عناصر فکری و نیروهای فرهیخته ضروری است.

 

به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز (شنبه21 آبان) در افتتاحیه دومین اجلاس بین المللی ناشران جهاد اسلام با اشاره به اینکه مسلمانان باید حبل الله را مدنظر داشته باشند؛ گفت: در شرایطی که دشمنان علیه مسلمانان توطئه های زیادی می کنند، مسلمانان باید ید واحد باشند امروزه اسلام هراسی و اسلام ستیزی مساله ای است که همه به آن اذعان دارند، دشمنان از راه محصولات فرهنگی برای توسعه خشونت و نسبت دادن چهره غیرمنطقی به مسلمانان استفاده می کنند.

 

دکتر حسینی با بیان اینکه دستاوردهای انقلاب اسلامی در طول سه دهه خط بطلانی بر نقشه های دشمنان بوده است، عنوان کرد: ما همواره در تحریم بوده ایم اما همه محدودیت ها و اعمال فشارها باعث حرکت ایران به سمت استقلال، خوکفایی و رشد در عرصه های علمی و فرهنگی شده است.

 

وی اظهار داشت: در بحث نشر همکاری، همدلی و همراهی ناشران ضروری است، خوشبختانه اتحادیه رادیوهای اسلامی شکل گرفت و چندی پیش نیز اتحادیه مطبوعات جهان اسلام تشکیل شد، اتحادیه ناشران جهان اسلام نیز می تواند کمک ارزنده ای به عرصه فرهنگ باشد به هر حال اقشاری که سنخیت کاری بیشتری با هم دارند باید در کنار یکدیگر قرار گیرند تا به جای اصطکاک، هم افزایی داشته باشند.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به بیداری اسلامی و تحولات منطقه ای تصریح کرد: امروز کشورهای منطقه نیاز به تفکر و اندیشه دارند به تعبیر مقام معظم رهبری بهترین هدیه امام خمینی (ره) به کشورهای اسلامی مردم سالاری دینی است، جمهوری اسلامی ایران نشان داد که شبهات و القائات علیه اسلام واهی است امروز که خلاء قدرت را در کشورهایی همچون مصر، لیبی، تونس می بینیم نیاز به همفکری عناصر فکری و نیروهای فرهیخته بیش از پیش احساس می شود.

 

به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با توجه به تحولات منطقه ای ناشران جهان اسلام می توانند نقش تعیین کننده ای در تحولات آینده داشته باشند و بر این اساس باید بیش از گذشته با یکدیگر همکاری و همفکری داشته باشند.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر افزایش سرانه کتابخوانی در جهان اسلام، همچنین از ناشران مسلمان خواست، منابع مکتوب را از انحصار جغرافیایی در آورند و به مردم جهان عرضه کنند.

 

دکتر حسینی یادآور شد: در یونسکو وقتی قرار شد نماینده ای از فلسطین به عنوان عضو یونسکو کار خود را آغاز کند، آمریکایی ها تهدید کردند که با تثبیت چنین امری حمایت های مالی از یونسکو را قطع خواهند کرد، اما با عزم جمعی این کار صورت گرفت، در دیگر موارد نیز اگر جوامع اسلامی و موسسات اسلامی دست به دست هم دهند می توانند کارهای بزرگ انجام دهند به هر حال روحیه خودباوری که امام خمینی (ره) ایجاد کردند را باید تداوم ببخشیم.

 

وی ابراز امیدواری کرد که دومین اجلاس بین المللی ناشران جهان اسلام دستاوردهای خوبی داشته باشد و مسلمانان بتوانند از مرزهای انتقادی، علمی و فکری و فرهنگی صیانت کنند.

 

وی با اشاره به آغاز هفته کتاب در ایران خاطرنشان کرد: در این هفته هزاران نمایشگاه کتاب در ایران برپا می شود و بسیاری از کتابخانه ها تجهیز خواهند شد و همچنین از تعداد بیشماری از ناشران، فعالان فرهنگی و خادمان عرصه کتاب تجلیل به عمل می آید.

 

گفتنی است دومین اجلاس بین المللی ناشران جهان اسلام امروز با حضور 100 ناشر مسلمان از 40 کشور جهان و بیش از 700 ناشر داخلی در مرکز همایشهای صداوسیما آغاز به کار کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 82425

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha