دکتر علی آرمیده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان در مورد نوبت دهی دیر هنگام به بیماران می گوید: با توجه به اینکه این شهرستان مدت بسیاری دستگاه ماموگرافی نداشته است هم اینک با خریداری این دستگاه با تعداد بسیاری از بیماران مواجه شده ایم که منتظر نوبتند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان گفت: در حال حاضر بیماران شهرهای قوچانٰ، فاروجٰ و اسفراین و سبزوار هم برای انجام و تشخیص ماموگرافی به این شهرستان می آیند که این خود از دلایل تعداد زیاد مراجعه کنندگان است.
وی با بیان اینکه دستگاه ماموگرافی ظرفیت خاصی دارد، می گوید: دستگاهی که در بیمارستان امام خمینی(ره) این شهر است روزانه ۱۴-۱۰ نفر را معاینه می کند که هر یک ساعت باید یک نفر معاینه شود.
دکتر آرمیده با اشاره به اینکه همیشه وجود ضایعه در بخشی از سینه به معنای سرطان نیست، افزود: در برخی موارد غده کوچکی در سینه وجود دارد که کیست است که در برخی موارد خود کیست هم حالت سرطان دارد و تشخیص اولیه با ماموگرافی و تشخیص بعد با نمونه برداری انجام می شود.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شیروان گفت: در انجام ماموگرافی اولویت ها با بیماران شدید و در معرض خطر و بالای ۴۰ سال است و افراد زیر ۴۰ سال در صورت داشتن بیماری قبلی و درد معاینه می شوند و این دستگاه به خودی خود نیز برای بیمار خطرناک است.
دکتر آرمیده با اشاره به حجم بالای بیماران و نوبت دهی طولانی مدت و کمبود دستگاه می افزاید: با توجه به اعتبارات بالا برای خرید این دستگاه که هم اینک ۱۰۰ میلیارد ریال است، امکان افزایش دستگاه ماموگرافی برای این شهرستان وجود ندارد.
وی در خصوص نوبت دهی سریع تر و خدمات مطلوب تر به بیماران گفت: قصد داریم معاینه این تعداد بیمار را افزایش داده و به روزی ۲۰ نفر برسانیم.
نظر شما